Salarii demnitari, creșteri uriașe. Cât va primi președintele și…

Salarii demnitari, creșteri uriașe. Cât va primi președintele și…

0 33

Iată de ce trebuiesc impozitate pe masura salariile demnitarilor. Căt despre pensii sperăm să vedem finalizat și votat cat mai repede proiectul de lege cu impozitarea pensiilor speciale ce a trecut de Senat. Promisiuni sunt pentru această săptămână.

Salariile demnitarilor vor crește de la anul. Câți bani vor primi. 
O dată cu creşterea salariului minim la 2.230 de lei, dacă se va rămâne la această cifră, ar fi vorba de creşteri semnificative pentru demnitari.
Potrivit calculului coeficienților repartizaţi pe grila salarizării unitare pentru fiecare demnitar, rezultă diferenţe semnificative.

Preşedintele va câştiga în plus cu aproximativ 1.800 de lei faţă de anul acesta, iar indemnizaţia lui ar urma să crească la 26.760 de lei. De asemenea şi indemnizaţiile celor două Camere ale Parlamentului şi ale premierului ar urma să fie majorate la suma de 25.645 de lei, în comparaţie cu 23.920 lei, care este indemnizația lor brută în prezent.

Miniştrii primesc indemnizaţii mai mari. Vorbim de 22.300 de lei indemnizaţii brute. Senatori şi deputaţii primesc 20.070 de lei, secretarii de stat 17.840 de lei. Prefecţii vor sări şi ei peste 20.000 de lei cu indemnizaţiile brute. Primarul General va încasa mai mult cu 1.455 de lei, comparativ cu anul acesta, iar primarii ar urma să aibă venituri lunare de peste 17.840 de lei, faţă de 16.640 de lei cât încasează în prezent.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.