Scafandrii ISU Braşov caută un bărbat dispărut în râul Olt

Scafandrii ISU Braşov caută un bărbat dispărut în râul Olt

0 104

Bărbatul a căzut în apă în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce barca în care se afla s-a spart. În ambarcaţiune se mai afla un bărbat care a reuşit să iasă la suprafaţă şi să alerteze autorităţile

Bărbatul a căzut în apă în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce barca în care se afla s-a spart. În ambarcaţiune se mai afla un bărbat care a reuşit să iasă la suprafaţă şi să alerteze autorităţile. Căutările au fost reluate în această dimineaţă în zona barajului de la Viştea.

Pentru căutarea persoanei dispărute la faţa locului a ajuns iniţial un echipaj de pompieri au Serviciului din Victoria care a intervenit cu o barcă pneumatică.

Acţiunea a fost declanşată după ce unul dintre cei doi ocupanţi ai bărcii sparte, în zona barajului de la Viştea de Jos, a căzut în apă.

Potrivit plt. Luiza Dănilă – purtător de cuvânt ISU Braşov, medicii i-au acordat primul ajutor medical persoanei care se salvase şi care suferise o uşoară hipotermie.

Scafandrii şi pompierii continuă căutările pentru a da de urma persoanei dispărute. Acţiunea este îngreunată de adâncimea apei în zona barajului şi de vizibilitatea extrem de redusă, din cauza turbidităţii.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.