Schi : Sportiva Coronei Braşov, Ania Caill, a terminat în puncte cursa...

Schi : Sportiva Coronei Braşov, Ania Caill, a terminat în puncte cursa de Cupa Europei de la Val di Fassa

0 55

Premieră pentru schiul românesc într-o cursă de Cupa Europei, după 10 ani: sportiva Coronei Braşov, Ania Caill, a reuşit vineri, la Val di Fassa o performanţă excelentă pentru schiul românesc terminând în puncte cursa din Italia! Ania s-a clasat pe locul 30 etapa de coborâre, lucru care confirmă forma foarte bună în care se află sportiva Coronei.
În acest sezon, Ania Caill a mai obţinut locul 2 la Cupa Americii de Sud, apoi şi-a trecut în cont două curse câştigate la Passo San Pellegrinno
Emilian Focşaneanu, unul dintre antrenorii Coronei, cu care Ania Caill se pregăteşte, subliniază rezultatul excelent pentru schiul românesc şi confirmă forma bună în care se află Ania. „Este un pas mare pentru schiul românesc. Ne bucurăm că aceste puncte pentru România au fost aduse de o sportivă de la clubul Corona şi sperăm să continue tot aşa, pentru că Ania a început excelent anul”, a spus antrenorul Coronei.
Ania Caill este pregătită la Corona de Emilian Focşăneanu şi Bogdan Barbu, sub coordonarea lui Mihai Bâră, directorul tehnic al secţiei de schi de la Corona.
Pentru Ania Caill urmează cursa FIS de la Santa Caterina în vreme ce celălalt sportiv senior al Coronei, Ioan Achiriloaie se pregăteşte pentru cea mai grea, prestigioasă şi periculoasă cursă din lume, şi anume cea de la Kitzbuhel, din Austria.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.