Schimbări Majore la DRDP Brașov!

Schimbări Majore la DRDP Brașov!

7 134

Se pare că Horia Stancu – nepotul fostului secretar cu propaganda al PCR Brașov va deveni șef
Din ceea ce am aflat pe surse, directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov Adriana Alexandrina NICULA și directorul adjunct investiții Carmen Maria OLARIU vor fi înlocuite din funcție datorită rezultatelor dezastruoase ale filialei companiei.
Despre acest lucru am scris aici:

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov mai dă 117.000 lei pentru niște hărtii. Ei le spun ,,documentație tehnică”!

Nepotul seretarului cu proaganda al PCR Brașov, Horia Stancu va fi noul șef
Noul șef al DRDP se pare că va fi Horia Stancu  fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Braşov a Tineretului Social-Democrat, cel ce a fost numit în iarna lui 2018 şef al Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Braşov din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov.

El este nepotul lui Cebuc Maria  – secretar pentru pro­blemele de propapgandă al Comitetului judeţean de partid Braşov.
Cebuc s-a remarcat în timpul primei Revolte Anticomunistă din România, care a avut loc în 15 Noiembrie 1987, la Brașov când a solicitat pedepse aspre pentru 62 de muncitori-protestatari, aceștia fiind astfel fiind condamnați și  deportați până la izbucnirea Revoluției. Atunci instanţa a hotărât ca,, toţi inculpaţii să execute pedepsele prin obligarea la muncă corecţională, în alte unităţi socialiste, unde vor desfăşura activităţi productive”.

La rîndul său tânărul Horia Stancu s-a remarcat chiar din prima zi de activitate, ca şef al Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Braşov, printr-o tâmpenie.
În primul său comunicat de presă – tinând cont că ninsese cu o zi sau două înainte – el a spus că drumarii braşoveni au luat toate măsurile pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii normale, dar „din păcate, probleme au fost create tocmai de şoferii nepregătiţi de drum. Au ajuns în şanţ, pentru că făcuseră manevre greşite sau nu erau dotaţi corespunzător, chiar dacă erau în vigoare avertizările meteorologice. Sperăm să nu mai avem astfel de situaţii, pentru că vrem să ne facem treaba eficient”.
Cu alte cuvinte ce caută mașinile pe șosele iarna?
Puteți răspunde?
Debordând de inteligență și dând pe din afară platitudini pretențioase  Horia Stancu a mai amintit atunci că vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope speciale pentru iarnă, deși această obligaţie era și este instituită prin lege. „Şoferii ar putea avea în portbagaj şi un recipient cu nisip şi chiar o lopată, pentru a fi evitată înzăpezirea, mai ales dacă este vorba de maşini de tonaj mai mare. Sunt recomandările pe care le face Secţia Drumuri Naţionale din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, în perspectiva ninsorilor care vor mai cădea în perioada următoare”.

Ce este DRDP?
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov desfășoară activități de interes public național, având ca obiect de activitate:
# gestionarea drumurilor publice din administrare;
# întocmirea documentațiilor tehnico-economice pentru lucrările de  întreținere și reparații ale drumurilor naționale;
# asigurarea calității și controlul tehnic al calității;
# emiterea de acorduri de amplasare, în zona autostrăzilor și drumurilor naționale, pentru construcții, panouri publicitare, instalații și alte obiective similare;
# emiterea de autorizații speciale de transport intern;
# încasarea și controlul tarifelor de utilizare a autostrăzilor și drumurilor naționale;
# lucrări și servicii privind întreținerea curentă a drumurilor publice (întreținerea pe timp de vară, întreținerea pe timp de iarnă, întreținerea elementelor privind siguranța rutieră și de estetică),
# activități comerciale industriale și alte activități necesare îndeplinirii obiectului său de activitate.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov are în structura sa următoarele subunități:
* D.R.D.P. – Central;
* 5 Secții de Drumuri Naționale: Brașov,  Sibiu, Târgu Mureș, Miercurea
* Ciuc, Sfântu Gheorghe;
* Secția Autostrăzi Sibiu;
* Secția Producție.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. […] Toată floarea cea vestită a mass-media brașoveană anunța azi cu multă decență numirea neputului seretarului cu proaganda al PCR Brașov, Cebuc Maria – fapt pe care aceștia nu îl amintesc –  Horia Stancu va fi noul șef  al DRPI Brașov.Iată articolul menționat mai sus, redăm aici dovada: Schimbări Majore la DRDP Brașov! […]

  2. Fosilele comuniste încă sunt in putere. Acest neica nimeni, un plângăcios și un habarnist e în funcție doar că buni a fost si este scara lui. Profesional e varza. E omul de rezerva al PSD și al baronimii, sluga de fapt.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.