Scripcaru a refuzat facilități pentru transportul pe cablu în Poiana Brașov

Scripcaru a refuzat facilități pentru transportul pe cablu în Poiana Brașov

0 55

Propunerea consilierilor locali ai PSD care prevedea acordarea unei reduceri de 10% la transportul pe cablu din Poiana Braşov, în intervalul luni-vineri, tuturor celor care fac dovada domiciliului în municipiul Braşov nu a trecut la vot.
Astfel, deși consilierii locali PSD Braşov au propus, în plenul şedinţei de sătămâna trecută un amendament ce prevedea această mică reducere, măsura nu a fost aprobată de aleşii locali, aleşii locali ai PNL, PMP, UDMR şi FDGR votând împotrivă .

Autorul amendamentului, consilierul local social-democrat Constantin Chicuş a declarat că „Primăria Braşov are fonduri suficiente, astfel încât impactul bugetar al acordării acestei facilităţi. Prin această măsură  ne dorim, ca pe lângă facilităţile oferite altor categorii de persoane, ca toţi braşovenii să beneficieze de o astfel de reducere.
În primul rând, ca semn de respect faţă de toţi cei care locuiesc în oraşul nostru şi care sunt iubitori ai schiului. De asemenea, dorim încurajarea sportului de masă şi reducerea aglomeraţiei ce se creează în fiecare weekend.

Tonul refuzului din în timpul şedinţei de plen a fost dat chiar de primarul Braşovului, George Scripcaru, ce a considerat că ,,o astfel de măsură poate fi considerată ca fiind discriminatorie, ceea ce ar putea conduce la apariţia unor complicaţii”. I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.