Scurt istoric al evenimentelor din spatele Resetării Monetare Globale

Scurt istoric al evenimentelor din spatele Resetării Monetare Globale

0 56

 Am mai publicat despre vechiul și noul sistem monetar mondial. Pentru o mai bună înțelegere a acestora vom publica și pe cel ce urmează, ținând cont de faptul că ne aflăm în pragul declanșării marii schimbări monetare mondiale, evenimentele urmărindu-le personal de vreo 4 ani.
Chiar dacă vom trece și printr-o perioadă mai grea, totul este spre binele general al oamenilor acestei planete. Acum chiar se vede ,,luminița de la capătul tunelului…”

Să pornim în ordine cronologică : În 1871 (anul în care a fost creată Corporația SUA Inc.), și poate că datează din 1861, chinezii au împrumutat aur familiilor private și bancherilor pentru a înființa Sistemul Monetar al SUA care a dus la Sistemul Monetar Mondial. De acum, acel împrumut, plus dobânda la împrumut, trebuiau rambursate. Începând cu anii 1930 și înainte, din cauza cheltuielilor imprudente ale Cabalei, Fed (Federal Reserve Bank) a tipărit moneda americană, iar aurul american a fost considerat măsluit. În 1944-45, Interpol a fost format de Curtea Mondială ca agenție globală de poliție. Interpol a primit sarcina de a prinde criminali care au comis infracțiuni împotriva umanității, cum ar fi Bush-ii, care au fost implicați în traficul cu arme, de droguri și traficul de persoane.

Acordul de la Basel a fost făcut pentru a rambursa fondurile chineze împrumutate (care încă nu au fost rambursate). Până în 2004, bancherii continuau să-i mintă pe chinezi – și se îndepărtau de ei – despre achitarea împrumutului în aur. În 2008, a avut loc o așa-numită „criză ipotecară” în care contribuabilii americani au salvat băncile majore de la un faliment nedecis, deoarece nici măcar dobânda datorată nu putea fi plătită din împrumutul în aur al Bătrânilor Chinezi (despre acest subiect voi face un articol separat pe baza informațiilor lui David Wilcock). Fondurile de salvare nu au fost folosite pentru a rambursa dobânzile datorate și dolarul american fiat a provocat crize majore în comerțul internațional, astfel încât Alianța BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) s-a format pentru a face o Resetare Monetară Globală cu 209 monede ale lumii și au făcut ca activele / aurul să fie asigurate.

În 2013 a fost semnat un nou Tratat în Aur (de către națiunile BRICS) pentru a avea loc Resetarea Monetară Globală și, prin urmare, a se rambursa aurul împrumutat chinezilor. Tratatul în Aur din 2013 a rezultat dintr-un deceniu de minciuni, de când au instituit sistemul monetar american din partea Fed și bancheri privați, precum Rothchildzii și Rockefellerii.

 29 august 2019: De la înființarea Sistemelor Monetare al SUA și Mondial din 1861, bancherii din Rezerva Federală și IRS (Fiscul American) deținute în proprietate private, foloseau dolari ai contribuabililor americani în scopuri proprii și nu în interesul major al oamenilor. De multă vreme s-a realizat ca SUA să se întoarcă la Standardul de Aur, națiunea trebuia să revină și la Constituția inițială. Pentru a face asta, frauda a trebuit să fie expusă. În ziua de joi 29 august 2019 a fost lansat un raport despre fostul director al FBI James Comey – începutul Declasificării.

   Vineri 30 august 2019: De la Camp David Trump a emis un ordin executiv care a instituit un Comitet Consultativ pentru Inițiativa Cuantică Națională – implementarea în SUA a Sistemului Financiar Cuantic.

   4 septembrie 2019RV (Reevaluarea Valutară) a devenit reală, după ce mai multe pachete de obligațiuni Zim contrafăcute au fost utilizate pentru tranzacționarea internațională (nu obligațiunile pe care le dețineam) și au fost descoperite în Asia, Europa și Americi. Drept urmare, sute de autori au fost arestați în perioada 1 septembrie – 6 septembrie

   11 septembrie 2019: În mod evident, președintele Trump a semnat un ordin executiv care a intrat în vigoare la ora 12:01 la miezul nopții, care a înlocuit alte ordine executive pe care președinții americani dinainte le-au semnat cu privire la Resetare.

   15 septembrie 2019: Raportul FISA a fost lansat cu dezvăluirile și arestările în masă care își urmează cursul până la sfârșitul anului.

   17 septembrie 2019: Evident că nivelurile 2 și 3 au fost făcute lichide la ora 18.00 EDT. Investitorii de nivel 2 și 3 au procedat apoi la clarificarea unei probleme cauzate de Banca Centrală a Cabalei cu 1,2 Quadrilioane din datoriile pe instrumente derivate scadente la 30 septembrie. Fără cei de la nivelul 2 și 3 care să ștergă datoriile derivate, plus grija față de datoria națională, piețele de obligațiuni, mărfuri și acțiuni s-ar fi prăbușit și ar fi provocat o depresiune mondială fără precedent. În aceeași zi Rata Repo – rata peste noapte a Băncii Centrale care este cea pentru a împrumuta bani între bănci – a urcat de la 2% la 10%. Aceasta a însemnat că nu există lichiditate în sistemul bancar fără Resetarea Monetară Globală. Tot în aceeași zi Președintele Trump a ordonat declasificarea imediată.

   Tot în 17 sept. Benjamin Netanyahu a pierdut alegerile în Israel, sistemul Banking al Cabalei și-a pierdut puterea și Ed Buck, notoriul milionar care se ocupă de droguri și traffic pedofil pentru cei care s-au opus RV, a fost arestat în LosAngeles – o continuare a arestărilor în masă care a început cu arestarea pedofilului Jeffrey Epstein (care după cum știți a fost găsit spânzurat în celulă, dar se pare că a fost o altă persoană ce semăna, el fiind extras, n.b.).

   20 septembrie 2019 a fost trimis un rechizitoriu de 11 conturi (un număr de conspirații pentru încălcarea Legii privind practicile corupte din străinătate (FCPA), șapte acțiuni de încălcare a FCPA, două acțiuni de fraudă și un număr de spălare de bani de promovare internațională). Departamentul de Justiție într-un caz rusesc de luare de mită, denumit Uranium One – un act de trădare împotriva SUA, pedepsit cu moartea cu acuzații care-i implică pe Mark Lambert, Clintoni, Obama, Mueller, Comey, McCabe, Rosenstein, Holder și Lynch.

Înainte ca administrația Obama să aprobe un acord controversat în 2010, care dă Moscovei controlul asupra unei mari părți de uraniu american, FBI-ul a adunat dovezi substanțiale potrivit cărora oficialii ruși din industria nucleară erau angajați în luare de mită, corupție, extorcare și spălare de bani menite să crească afacerile energiei atomice ale lui Vladimir Putin în Statele Unite, conform documentelor guvernamentale și interviuri. „

   26 septembrieAcordul în Aur al Băncii Centrale (CBGA) a expirat, după care a existat o eliberare globală de fonduri GCR și începutul livrărilor de Pachete de Prosperitate.

   29 septembrie: Quadrillioanele Corporației SUA Inc. în plata datoriei către Bătrânii Chinezi trebuia să se facă a doua zi în 30 septembrie. Reacția Fed la acest termen de plată a datoriei a fost să imprime miliarde de dolari SUA pentru a menține la suprafață piețele – ceea ce ar putea duce la prăbușirea dolarului cu peste 100 de puncte și, în cele din urmă, a pierdut 50% din valoarea sa (s-au imprimat și aruncat în piață 100 de miliarde $ zilnic, n.b.).

   30 septembrieGen. Mark A. Milley a devenit al 20-lea Comandantul Suprem al Șefilor de Stat Major. Milley, care a fost special instruit în Dreptul marțial, a preluat de la Gen. de Marină Joseph F. Dunford, care s-a retras după ani de serviciu excepțional pentru SUA. La ora 10:00 în Bagdad, Dinarul irakian a fost internațional (pe Nasdaq și Forex, la nivel de program).

 La 31 oct. este data limită pentru Brexit.

Tot în octombrie s-ar produce Resetarea Monetară Globală, Republica ar fi restaurată, președintele Trump va declara apoi Stare de Urgență și va anunța o întoarcerea dolarului american la Standardul de aur, monedele a 209 țări ale Alianței BRICS ar urma automat FMI care va anunța un Tratat în Aur global, ce va solicita tuturor țărilor să utilizeze standardul de aur. Militarii vor fi în alertă înaltă, cu așteptări de schimbări politice și economice majore, dezvăluiri și arestări ale unor persoane importante. Arestări în masă, procese și tribunale la nivel mondial sunt așteptate din octombrie până în decembrie 2019.

Un Cod național de impozitare pentru vânzările cu amănuntul ar deveni eficient, înlocuind sistemul falimentar al Rezervei Federale și al sistemului fiscal IRS. Se preconizează o taxă de 17% care va fi percepută doar pe articole noi, fără impozit pe câștiguri, produse alimentare sau medicamente. La 3 iulie 2019, președintele Trump a semnat un ordin executiv, conținut necunoscut, care acoperă legile fiscale până la 1 ianuarie 2020.

   Martie 2020: Arestările anti-constituției / NWO / Cabala / împotriva președintelui Trump ar avea loc între acum și martie 2020, în timp ce, în martie 2020, cel de-al doilea coș de valute s-ar revaloriza.

   28 martie 2020 (180 de zile de la resetare) activarea GESARA / NESARA.

   Surse: http://www.dinarchronicles.com/tetelestai.html ; https://www.dinarrecaps.com/our-blog ; https://theoriginalmarkz.com/ ; https://www.iqdcalls.com/The_Big_Call.html ; https://twitter.com/realdonaldtrump?lang=en

https://burebista2012.blogspot.com/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.