Se strînge laţul? Ministrul Ion Marcel Vela a venit la Braşov şi...

Se strînge laţul? Ministrul Ion Marcel Vela a venit la Braşov şi pentru a verifica megaescrocheria RIAL!

0 70

Prezent ieri la Braşov, Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost prezent ieri şi la sediul Poliţiei. Se pare că vizita sa a avut ca scop, printre altele şi să se informeze despre megaescrocheria RIAL când nu mai puţin de 6.000 de garsoniere, apartamente şi case au fost date de-a lungul anilor unor cunoscute persoane locale, politicieni, magistraţi, avocaţi, procurori, politişiti, oameni din servicii secrete dar şi ziarişti la preţuri uluitor de mici, de dinainte de 1989 fără a se lua în calcul inflaţia sau adaptarea preţurilor la piaţă.
Astfel cu două lefuri medii pe economie cei agreaţi de sistemul complicităţilor puteau achiziţiona un apartament de trei camere în centrul Braşovului.

Valoarea fraudei estimate în 2004 de Corpul de Control al primului ministrul era atunci de peste un miliard de dolari, dar lucrurile nu s-au oprit acolo. Sute de familii ce stăteau în chirie au fost evacuate cu forţa de instituţiile de data aceasta abuzive ale statului.
Din păcate nu ştim cum au decurs aceste discuţii, dar important este ca ele să fie demarate. Erau timpuri cănd cei de la Poliție mai publicau și căte un comunicat.
În altă ordine de ideii ministrul a discutat şi de posibilul succesor al prefectului actual.
I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.