Semne bune pentru fotbalul brașovean : un american se va ocupa...

Semne bune pentru fotbalul brașovean : un american se va ocupa de AS ,,SR” Brașov, echipă care își propune să ajungă în prima ligă

0 122

După cum am mai precizat, AS „SR” Brașov, echipa din liga a patra, înființată de fanii „stegari”, a fost preluată în această iarnă de compania Maurer Imobiliare. Celebrul om de afaceri brașovean Simon Maurer, a delegat atribuțiile legate de echipa brașoveană americanului Bruce Snead (foto, dreapta), care ocupă o funcție importantă la Maurer Imobiliare. El îl va avea ca și consilier personal pe probleme de fotbal pe fostul arbitru brașovean Florin Ghimbășan. Americanul a venit miercuri la stadionul Tineretului și a făcut primele declarații, în legătură cu atribuțiile pe care le are și cu obiectivele echipei : ,, Eu voi lua decizia finală, alături de domnul Maurer, dar operațiunile de zi cu zi vor fi îndeplinite de oamenii pe care i-am pus în funcții. Principala strategie de a promova în ligile superioare, probleme de buget și altele importante vor fi în sarcina mea. Domnul Maurer mi-a delegat aceste responsabilități. În momentul de față, construim întreaga structură organizatorică, iar prima decizie majoră pe care am luat-o a fost să-l aducem pe Florin Stângă, care va fi antrenor principal. Am vorbit cu reprezentantul fanilor și colaborăm cu ei, pentru că ei au avut inițiativa formării acestei echipe. Ceea ce ne dorim este să ajungem pentru început în liga a treia, apoi în liga a doua și tot așa, până în elita fotbalului românesc. Avem de gând să facem tot ce este necesar, pentru a îndeplini, din punct de vedere al bugetului, tot ce este necesar pentru echipă. Vrem să ajungem în prima ligă în cel mai scurt timp posibil dar vrem ca acești pași să fie făcuți pe niște fundamente corecte, să facem lucrurile așa cum trebuie”.
Din staff mai fac parte Vasile Dochița, care este președinte, Claudiu Cazan, director sportiv, Lucian Petre, director tehnic, Florin Stângă, antrenor principal și Andrei Șanta, antrenor secund și responsabil cu pregătirea portarilor.
Dorin Dușa

COMENTARII