Senator serios caută partid pentru a lupta cu băncile! Zamfir.

Senator serios caută partid pentru a lupta cu băncile! Zamfir.

Senatorul de Braşov Daniel Zamfir a anunţat pe contul său de Facebook că se va alătura partidului care îi va apăra pe români de abuzurile băncilor, dar şi că s-a ajuns la momentul adevărului.

„Haideţi să vedem cine ţine cu românii! Cine îi apără pe români de abuzurile băncilor, IFN-urilor şi recuperatorilor? Iată care este situaţia astăzi:

  • 1,2 milioane de dosare de încuviinţare a executării silite pe rolul instanţelor;
  • Peste 700.000 de contracte cu întârzieri de peste 30 zile;
  • Peste 300.000 de procese cu băncile pe clauze abuzive;
  • Peste un milion de români care au fost deja executaţi silit;
    Aşadar, peste 3 milioane de familii, victime ale abuzurilor, contează? Ca să fie clar pentru toată lumea, eu voi fi alături de cel care se angajează să susţină legile!
    P.S. Azi, în Biroul Permanent al Senatului, s-a decis ca Legile împotriva abuzurilor băncilor, IFN-urilor, recuperatorilor şi executorilor să se discute în Senat după următorul program: 27 noiembrie la Comisia Juridică, 4 decembrie la Comisia Economică şi cea de Buget-finanţe”, a scris Daniel Zamfir .

Amitim că Daniel Zamfir a fost ales în 2016 pe listele PNL Braşov, partid de unde a plecat la ALDE, împreună cu Călin Popescu-Tăriceanu, cel care anul trecut spre final l-a făcut şef peste întreaga organizaţie judeţeană de la Braşov de ce îl exclusese pe Fedorca – un alt lider de partid bucureştean – dar şi pe un alt bucureştean devenit deputat în 2016 tot pe liste de Braşov, respectiv multimilonarul Remus Borza.
Însă în toamna acestui an şi Zamfir a fost demis de Tăriceanu, după ce acesta a denunţat ruperea alianţei ALDE- PSD şi fără a se înscrie în ultimul partid menţionat el îi sprijină în grupul senatorial ca independent.

Părerea noastră: să-l pună Dăncilă în locul lui Dunca. Cu tot traseismul său Daniel Zamfir are o calitate: este competent şi cunoscut pe plan naţional. Dunca ,,îi viceversa”!
Măcar am avea ceva competiţie la Braşov.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.