Și Compania Apa o duce din scuză-n scuză. Precum RATBv.

Și Compania Apa o duce din scuză-n scuză. Precum RATBv.

0 52

Spune Compania APA într-un comunicat de presă că ,,în perioada 16.09 – 18.09.2019, trecerile de pietoni de la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Castanilor vor fi deviate pentru lucrări de subtraversare a canalului Timiș.
În plus, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Castanilor pe partea dreaptă, în sensul de mers către Bulevardul 15 noiembrie, până în 27 septembrie 2019, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă.
Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.
Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic și locuitorilor din zonă”.

Noi nu ne cerem scuze pentru titlu deoarece dincolo de eternele comunicate în care ni se povestesc de ,,investiții” și de faptul că întotdeauna mâine ne va fi mai bine cu ei – dar niciodată azi – ne-am cam plictisit de abureli.

Probabil că dacă nu era an electoral nici nu se oboseau prea mult să anunțe. Dar deh, funcțiile trebuie conservate cu responsabilitate când apare pericolul votului.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.