Şofer căutat de poliţişti pentru fugă de la locul accidentului

Şofer căutat de poliţişti pentru fugă de la locul accidentului

0 96

Poliţiştii braşoveni caută un Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă. Şoferul acestuia a accidentat marţi o fetiţă şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei din Braşov, după care a fugit de la locul faptei

Poliţiştii braşoveni caută un Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă. Şoferul acestuia a accidentat marţi o fetiţă şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei din Braşov, după care a fugit de la locul faptei. Autorul faptei este căutat încă de oamenii legii, care au pus la cap la cap datele incidentului petrecut ieri.

O fetiţă şi bunicii ei traversau strada pe Bulevardul Griviţei, când au fost surprinşi de un autoturism care nu le-a acordat prioritate. Bunicul a scăpat nevătămat, însă fetiţa şi bunica au fost lovite de maşina al cărei şofer nu s-a sinchisit măcar să oprească.

Câţiva martori oculari le-au dat indicii poliţiştilor despre autovehiculul implicat în accident iar acum oamenii legii încearcă să identifice maşina şi pe cel care se afla la volan.

Potrivit Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov, agenţii din cadrul Serviciului Rutier urmăresc să identifice un autovehicul marca Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă, care se pare că are bara portbagajului, bandourile laterale de pe portiere şi oglinzile retrovizoare îmbrăcate în elemente cromate.
Cei care pot oferi detalii poliţiştilor despre autoturism sau despre conducătorul acestuia sunt rugaţi să se adreseze poliţiei.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.