Specializări de top de 150.000 de euro pentru firmele brașovene

Specializări de top de 150.000 de euro pentru firmele brașovene

0 75

36 de companii braşovene îşi pot pregăti managerii şi angajaţii departamentelor de resurse umane cu fonduri europene. Firmele pot aplica pe programul „România profesională - Întreprinderi competitive” POCU 2014-2020 care se va deschide în 12 octombrie

36 de companii braşovene îşi pot pregăti managerii şi angajaţii departamentelor de resurse umane cu fonduri europene.
Firmele pot aplica pe programul „România profesională – Întreprinderi competitive” POCU 2014-2020 care se va deschide în 12 octombrie. Firmele cu cel puţin 250 de angajaţi pot obţine până la 150.000 de euro, bani cu care pot plăti cursuri de specializare de top pentru manageri şi directori.
Camera de Comerţ şi Industrie Braşov anunţă posibilii beneficiari ai acestui program că Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltării a lansat apelul de proiecte pentru România profesională Întreprinderi competitive.
Potrivit lui Cosmin Roşia Micu, director general CCI Braşov, aplicanţii eligibili direcţi sunt companiile care au peste 250 de angajaţi, în care vor fi finanțate formarea profesională a managerilor la nivel de top şi middle manageri, dar și a coordonatorilor departamentelor de resurse umane.
Jumătate din banii pe care firmele îi plătesc pentru formarea angajaţilor din vârful companiilor pot fi atraşi pri acest program pentru plata cursurilor care pot ajunge şi la câteva mii de euro pe curs. Bugetul alocat pentru acest program este de 26 de milioane de euro, bani care pot ajunge pentru 200 de proiecte la nivel naţional.

Vifor Rotar

COMENTARII