Studenţii asistă contribuabilii la completarea formularelor ANAF

Studenţii asistă contribuabilii la completarea formularelor ANAF

0 91

Studenţii îşi petrec în fiecare zi câteva ore la sediul Agenţiei pentru stagiul de practică. În acest timp se fac utili atât angajaţilor fiscului cât şi braşovenilor care au nevoie de informaţii pentru completarea şi depunerea diverselor acte fiscale

Ajutor din partea studenţilor la completarea actelor şi formularelor ANAF. Studenţii îşi petrec în fiecare zi câteva ore la sediul Agenţiei pentru stagiul de practică.
În acest timp se fac utili atât angajaţilor fiscului cât şi braşovenilor care au nevoie de informaţii pentru completarea şi depunerea diverselor acte fiscale.
Nu de puţine ori s-a întâmplat să fim puşi în situaţia de a completa un formular la ANAF şi să avem nevoie de ajutor. Iar de fiecare data explicaţiile venite din partea funcţionarilor au fost oferite rapid din cauza aglomeraţiei de la ghişee.
La Braşov ajutorul vine din partea studenţilor de la Facultatea de Știinte Economice și Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Transilvania.
Pentru contribuabilii braşoveni ajutorul este binevenit, mai ales că în ultima perioadă ANAF a comasat mai multe formulare fiscale într-unul singur.
Programul cu publicul toate agenţ‏iile ANAF a fost reluat ieri.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.