Suflet mare în uniformă de poliţist

Suflet mare în uniformă de poliţist

Agentul şef principal Mihail Cristian de la Secţia 5 Poliţie este empatic cu suferinţa de pe străzile Braşovului. Zilele trecute a fost imortalizat într-o fotografie în timp ce, însoţit de un coleg de-al său, dădea de mâncare unor oameni flămânzi

Agentul şef principal Mihail Cristian de la Secţia 5 Poliţie este empatic cu suferinţa de pe străzile Braşovului. Zilele trecute a fost imortalizat într-o fotografie în timp ce, însoţit de un coleg de-al său, dădea de mâncare unor oameni flămânzi care căutau în gunoaie. Omul legii declară că un simplu Mulţumesc îi umple ziua de bucurie.
Poliţistul spune că în cei 24 de ani de când îmbracă uniforma a văzut multe. În misiunile de patrulare a venit în contact şi cu suferinţa de pe străzi.
Aşa s-a întâmplat zilele trecute când lângă o ghenă de gunoi, a văzut un puşti care căuta în pubele alături de tatăl său. Impresionat, poliţistul şi colegul său au mers la un magazin din apropiere şi le-au cumpărat oamenilor de mâncare.Agent şef principal Mihail Cristian spune că ştie ce înseamnă lipsurile. El însuşi a avut probleme financiare atunci când era tânăr şi de-aia spune că nu poate rămâne indiferent la necazurile oamenilor.
Mişu, aşa cum îi spun prietenii, nu este nicidecum la primul astfel de gest. A dat de mâncare multor oameni în nevoie şi spune că simplul „multumesc” pe care îl primeşte îi umple sufletul de fericire.
Şefii nu au decât cuvinte de laudă la adresa poliţistului.

Subofiţerul braşovean spune că sub uniforma de poliţist şi ei sunt oameni iar gestul său nu ar trebui să fie ceva special. Ba, mai mult ar trebui să fie normalitate ca noi toţi să venim în ajutorul celor aflaţi la ananghie.

Vifor Rotar

 

COMENTARII