Surpriza lui Kelemen – Moțiuneade cenzură la dorința și regia lui...

Surpriza lui Kelemen – Moțiuneade cenzură la dorința și regia lui K.W. Iohannis

1 13

Liderul UDMR Kelemen Hunor consideră că președintele Klaus Iohannis caută să adune suficiente voturi pentru ca Guvernul să fie dat jos prin moțiune de cenzură.

Întrebat, joi, de Mediafax, cum răspunde UDMR anunțului președintelui interimar PSD Marcel Ciolacu de depunere a unei moțiuni de cenzură în luna august, Kelemen Hunor a spus că așteaptă depunerea acesteia. „Vom vedea cum vom vota când va fi depusă moțiunea de cenzură și în funcție de situația epidemiolgică.
Am impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. Parcă asta este singura lui preocupare”, a spus Kelemen.

Că și preș. Iohannis s-a săturat de premierul Orban nu este de mirare. Nici modul în care vrea să scape de el nu mai miră, e o practică utilizată la greu de SISTEM. Viteza care vrea să o imprime acestei schimbări este una care surprinde pe toată lumea. Totuși Preș. Iohannis are dreptate! Dacă nu vor fi amânate alegerile locale și mai mult ca sigur, în acest caz, și cele generale (un scenariu pierzător pentru PNL) și ele se vor desfășura după calendarul avansat, liberalii nu vor depăși 15-20 procente. Și atunci Guvernul meu se duce pe apa sâmbetei. Și la orizont poate apare pe lângă o suspenadare chiar și o „dosariada” (la fel ca la case si la acest capitol sta bine …vreo 37).

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.