Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan...

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Jr.

0 61

Deși sunt veri primari și amândoi sunt celebri, cei doi nu au vorbit aproape deloc despre acest aspect. De altfel, nici nu prea se știe în showbiz că sunt rude de sânge, mai exact veri primari.
Este vorba despre Ștefan Bănică Junior și Sorana, fosta componentă a trupei ASIA, care după acest proiect de mare succes nu a mai ieșit la fel de mult în evidență.

“Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu prea ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp,dar suflește suntem acolo”, a spus artista.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică senior nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să realizeze vărul ei, Stefan, până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute.

COMENTARII