Sute de copii au aglomerat pârtia de săniuş din Poiana Braşov

Sute de copii au aglomerat pârtia de săniuş din Poiana Braşov

0 48

Cei mici au profitat de vacanţă dar şi de faptul că părinţii lor au mai avut câteva zile libere şi stau pe pârtii ore bune.

Cei mici au profitat de vacanţă dar şi de faptul că părinţii lor au mai avut câteva zile libere şi au statpe pârtii ore bune. Copiii preferă săniuşul şi tubingul.
Pârtiile din Poiana Brașov sunt pline de copii care se distreaza la saniuş. Cel mai mare derdeluş din stațiune rasună de râsete și glasuri de copii.

Prichindei imbujoraţi de-atâta joaca alunecă pe sănii fără să mai ţină cont de frig.În Poiana Braşov turiştii au la dispoziţie trei piste drepte de tubing, o pistă de tubing cu viraje şi o pârtie de săniuş de 140 de metri, prevăzută cu nocturnă. Chiar şi aşa unii au vrut să scape de aglomeraţia din Poiană şi au coborât pe drumul Poienii până au găsit un loc unde au improvizat o pârtie.

Pe derdeluş copiii au uitat complet de şcoală. Temele şi lecturile obligatorii mai pot aştepta, spun cei mici atâta timp cât sunt la munte.
Din păcate pentru părinţii turişti şi copii lor, începe marele calvar al drumului de întoarcere acasă.

Ninsoarea care cade fără încetare de sâmbătă noaptea la Braşov le va îngreuna şi mai mult misiunea de a ajunge cu siguranţă la domiciliu.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.