Sute de persoane au stat la coadă pentru a-şi ridica tichetele sociale

Sute de persoane au stat la coadă pentru a-şi ridica tichetele sociale

0 99

Din aproximativ 7000 de beneficiari doar 1400 îşi luaseră cele 5 tichete sociale cu valoare de 10 lei fiecare până la finele săptămânii trecute. Luni, însă, vremea frumoasă a scos sute de pensionari din case

Din aproximativ 7000 de beneficiari doar 1400 îşi luaseră cele 5 tichete sociale cu valoare de 10 lei fiecare până la finele săptămânii trecute. Luni, însă, vremea frumoasă a scos sute de pensionari din case.
Deşi puţini banii sunt extrem de folositori, spun beneficiarii. Conducerea Direcţiei de Servicii Sociale a suplimentat numărul angajaţilor responsabili cu distribuirea tichetelor.

Chiar şi aşa pe hol s-au format cozi.
Beneficiarii cu probleme grave de sănătate şi nedeplasabili pot face o împuternicire prin care permit ca o altă persoană să le ridice tichetele sociale, reaminteşte Monica Chelban, purtător de cuvânt Direcţia de Servicii Sociale Braşov.

Beneficiari ai tichetelor sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Braşov cu vârsta minimă de 63 de ani femeile şi 65 de ani bărbaţii care împlinesc această vârstă până la data de 31 decembrie 2018 şi a căror pensie este de până la 1000 de lei.

Distribuirea tichetelor sociale se face luni marţi, miercuri şi vineri in intervalul 08,30-15,30; joia se pot ridica până la ora 17,00.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.