Tandemuri grele de alegeri – Ialomițeanu și Căncescu versus Scripcaru și Veștea...

Tandemuri grele de alegeri – Ialomițeanu și Căncescu versus Scripcaru și Veștea contracandidați la șefiile principalelor instituții

2 97

Paradoxul de la Brașov se prefigurează o luptă între vechii pediști pentru Primăria Brașov și vechii liberali pentru funcția de lider al Consiliului Județean.

Astfel fostul ministru de finanțe, profesorul universitar Gheorghe Ialomițeanu cu sprijinul mai multor organizații din societatea civilă dar, se pare, și cu sprijinul Pro România – vezi articolul ProRomânia a adunat 15.500 de semnături pentru Mircea Diaconu. Partidul negociază pentru candidatura la Primăria Brașov (și) cu Ialomițeanu!) cel care și-a declarat oficial inteția de a-l contracandida deja pe bine înfiptul în fotoliul de primar al Brașovului ex-pedistul-aperistul-peledistul-pedelistul și mai nou liberalul George Sripcaru, a intrat cel puțin declarativ în cursa pentru fotoliul de edil al orașului.
El a recunoscut că este foarte posibil să facă un tandem cu Aristotel Căncescu.
Asta și pentru că totodată retrasul de către DNA de la șefia Consiliului Județean Brașov, ex-PNL-istul Aristotel Căncescu vrea să-l „contracandideze” – cu sprijinul ALDE, pe fostul său subordonat respectiv tot liberalul Adrian Veștea.

Căncescu mizează pe faptul că are un trust media și este bun prieten de familie cu Tăriceanu dar și cu încă netransferatul la PSD Zamfir (vedeți articolul La PSD Brașov va pleca omul lui Scripcaru. Se pregătește să vină omul lui Căncescu! Pleacă Dunca vine Zamfir!) și vrea să-i ia înapoi funcția fostului său elev favorit Adrian Veștea.

ALDE, la Brașov (dar si la nivel național), după lunga ședintă de ieri, se confirmă că incă nu are încă lamurite lucrurile nici la nivel de conducere internă și nici pe direcția relației cu „retrașii” din PSD aflați sub conducerea lui Ponta. Vezi articolul: Zamfir denunță alianța cu ProRomânia în numele ALDE Brașov.

Despre ceilalți și despre pozițiile lor am tot scris, iar dacă pe acesta din urmă – Veștea –  am dorit să-l contactăm ieri pentru detalii nu am reușit mare lucru…

Asta deoarece el este plecat cu o delegație formată din staff-ul CJ dar și din consilieri județeni pe banii publici în Republica Moldova la Chișinău din motive pe care nu le știe mai nimeni.
După cum se vede PSD este și rămâne pe nicăieri…

Vom reveni cu amănunte.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. […] Așa cum am mai scris Căncescu revine în politicăÎncurajat de faptul că a câştigat, pe fond, un prim proces cu DNA, Aristotel Căncescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, a anunţat public, la emisiunea moderată de Onelia Pescaru de la Mix TV, că intenţionează să candideze anul viitor la şefia CJ (un anunţ despre care și InfoBrașov.net, Bună Ziua Brașov și BizBraşov a mai  scris în urmă cu mai bine de o lună. „Vreau să fac asta pentru că eu trebuia să ies de acolo cu fruntea sus, pe uşa din faţă, nu cum a vrut DNA-ul”, a spus la Mix Tv Căncescu. Vedeți si: Tandemuri grele de alegeri – Ialomițeanu și Căncescu versus Scripcaru și Veștea contracandida… […]

  2. […] foarte controversat din punct de vedere moral – și vă recomandăm să revedeți articolul Tandemuri grele de alegeri – Ialomițeanu și Căncescu versus Scripcaru și Veștea contracandida…Toate se întâmplă când tocamai în ecuație a apărut fostul pupil de suflet a lui Scripcaru […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.