Târgul de Crăciun se vinde prost în timpul săptămânii

Târgul de Crăciun se vinde prost în timpul săptămânii

0 40

Comercianţii de la căsuţele din Piaţa Sfatului se plâng de lipsa muşteriilor în timpul săptămânii. Mâncarea caldă şi vinul fiert, turta dulce aromată, dulceţurile şi siropurile se vând doar spre seară și numai dacă sunt turişti în oraş

Comercianţii de la căsuţele din Piaţa Sfatului se plâng de lipsa muşteriilor în timpul săptămânii. Mâncarea caldă şi vinul fiert, turta dulce aromată, dulceţurile şi siropurile se vând doar spre seară și numai dacă sunt turişti în oraş. Negustorii speră la vânzări mai consistente săptămâna viitoare.

Adrian vinde globuri de toate mărimile, culorile şi formele, pictate manual. Cumpărătorii sunt turiştii, dar mai mult în week-end. Preferatele cumpărătorilor sunt cele cu animăluţe simpatice, cu brăduţi sau Moş Crăciuni pictaţi.
Turta dulce încă este preferată de cei care iubesc sărbătorile de iarnă, mai ales dacă este decorată cu tot felul de modele pe glazura colorată. Lipsește însă ceva pentru ca vânzările să meargă și mai bine – horele şi sârbele care se jucau mai des la alte ediţii.

Comercianţii speră la vânzări mai mari în week-end, cu atât mai mult cu cât în 15 decembrie, în Piaţa Sfatului este aşteptat Moş Crăciun. Între orele 11.00 şi 13.30, moşul le va da micuţilor cuminţi daruri.

De asemenea, tot atunci, prichindeii se vor bucura de un spectacol de teatru. Seara va fi dedicată tinerilor şi părinţilor, cărora le va cânta Lora şi Bere Gratis.
Cele două concerte sunt organizate de Asociaţia Restaurantelor din Piaţa Sfatului. De altfel, anul acesta, unul dintre criteriile atribuire a căsuţelor de la Târgul de Crăciun a fost chiar organizarea unor evenimente.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.