Teatrul „Sică Alexandrescu” ne propune „20 de minute cu Îngerul”!

Teatrul „Sică Alexandrescu” ne propune „20 de minute cu Îngerul”!

0 78

Este numele piesei-premieră de Alexandr Vampilov cu care Teatrul deschide stagiunea, duminică, 10 septembrie. Un spectacol altfel, care a fost prezentat în avanpremieră la sfârşitul stagiunii trecute şi care se va juca cu casa închisă, la fel, cum, de altfel, a fost şi în vară, la prima reprezentaţie

Este numele piesei-premieră de Alexandr Vampilov cu care Teatrul deschide stagiunea, duminică, 10 septembrie. Un spectacol altfel, care a fost prezentat în avanpremieră la sfârşitul stagiunii trecute şi care se va juca cu casa închisă, la fel, cum, de altfel, a fost şi în vară, la prima reprezentaţie.
Spectacolul „20 de minute cu îngerul” dezvăluie spectatorului o lume a oamenilor simpli care se confruntă cu o situaţie nemaiîntâlnită, invitându-ne să reflectăm asupra propriei vieţi, asupra sufletului şi gândurilor.
Un spectacol profund, bogat în simboluri şi semnificaţii pe care veţi mai avea şansa să-l vedeţi în această lună, spune Dan Cogălniceanu, directorul Teatrului Sica Alexandrescu.
Conducerea instituţiei pregăteşte şi alte premiere, care vor diversifica repertoriul, dar acestea sunt încă în discuţii.
Se lucrează şi pentru cel mai important eveniment al Teatrului – Festivalul de Dramaturgie Contemporană, care, din acest an, devine internaţional.
Sâmbătă, 9 septembrie, şi Teatrul „Arlechino”, a deschide o nouă stagiune – cea de-a 69-a.
Primul spectacol a fost „Scufiţa Roşie”, iar reprezentațiile vor continua în program normal:
– sâmbătă şi
duminica, de la orele 10.30 şi 12.00, la sala de spectacole Arlechino.
Actorii de la Arlechino revin practic în sală, după microstagiunea de spectacole în parc – Arlechino estival.

Vifor Rotar

COMENTARII