,,Terminatorul” multifuncțional Susanu deține trei funcții de conducere la ANPC

,,Terminatorul” multifuncțional Susanu deține trei funcții de conducere la ANPC

0 157

Comisarul-şef Sorin Claudiu Susanu al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor – Regiunea Centru,  a fost instalat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, şef al Corpului de Control de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

Sorin Susanu va rămâne însă simultan şi la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov dar şi a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Timiş.
Sorin Susanu a fost numit şef al CRPC Braşov în 2013, iar din luna martie, după ce sentorul PSD Marius Dunca a încercat să-l mute ,,diciplinar” la Vaslui pe motive ce țin de rivalitatea dintre cei doi în partid ( Susanu a fost exclus din partid de către Dunca, dar comisarul a contestat în instanță decizia, fiind acum un proces pe rol în instanță între aceștia).

Oricum Dunca a reușit să-l ,,transfere” pe Susanu la începutul acestui an la comisariatul similar din vestul ţării.
Între timp a reprimit și funcția de la Brașov datorită rezultatelor foarte bune pe care le-a avut inițial aici și ulterior la Timișoara.
Ei bine acum a mai primit o funcție cea de de șef al Corpului de Control al ANPC.

În acest moment structura ANPC este următoare Paul Anghel – director Direcţia Generală Control din ANPC, Horia Constantinescu – preşedinte ANPC, Sorin Susanu – şef Corp de Control ANPC, Irina Chiriţoiu – director Centrul European al Consumatorilor ECC România.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.