Terminatorul Susanu își execută colegii care pleacă cu ,,atenții” de la controale

Terminatorul Susanu își execută colegii care pleacă cu ,,atenții” de la controale

0 73

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Ialomiţa, Cornel Ianuş, şi-a dat demisia din funcţie, după ce a fost prins băut în timpul programului de lucru de către Sorin Susanu – comisarul şef al CRPC Braşov al CRPC Timișoara și proaspăt numit și în funcţia de şef al Corpului de Control al ANPC,

Cornel Ianuş recunoscând – conform unui filmuleț difuzat de șeful Corpului de Control – că a mai consumat băuturi alcoolice în timpul serviciului și că plecase de la un agent economic în urma unui control cu o sacoşă plină cu… bere.
De asemenea, doi comisari din cadrul instituţiei au fost retraşi de pe teren şi vor face muncă de birou.
După ce a făcut prima victimă în rândul colegilor săi, Susanu a declarat: „Toleranţa va fi zero (0) pentru toti colegii care încalcă procedurile interne si legislatia in vigoare! Este inacceptabil ca un comisar şef adjunct să consume băuturi alcoolice în timpul programului de lucru, să accepte foloase necuvenite şi să aibă o astfel de conduită. Ca urmare a acestei situaţii, din acea zi, domnul comisar şef adjunct din imagini, nu mai este colegul nostru, nemaifăcând parte din colectivul ANPC.
Nu vom tolera nici o situaţie similară! În spiritul noii viziuni ANPC, de transparenţă totală, va prezentăm filmul din care reiese cu exactitate starea de fapt”.

I. Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.