TIR-uri neechipate de iarnă au făcut prăpăd în Harghita

TIR-uri neechipate de iarnă au făcut prăpăd în Harghita

0 164

DN 15 pare să fi fost una din arterele cele mai afectate, unde stratul de zăpadă depus pe carosabil a îngreunat circulaţia, chiar şi pentru vehiculele pregătite de iarnă

Ninsoarea abundentă căzută de joi seara în judeţul Harghita a dezvăluit o realitate periculoasă. Mulţi şoferi profesionişti circulă cu camioane echipate cu cauciucuri de vară, deşi la aflăm abia la începutul lunii februarie iar meteorologii trimiseseră în teritoriu avertizări de ninsori şi vreme rea.

DN 15 pare să fi fost una din arterele cele mai afectate, unde stratul de zăpadă depus pe carosabil a îngreunat circulaţia, chiar şi pentru vehiculele pregătite de iarnă.

Şoferii care au circulat cu inconştienţă cu maşini neechipate corespunzător au ieşit însă în decor. S-a întâmplat în zona Borsec, unde un camion a intrat în zidul unei case situate în apropierea drumului.

A durat ore întregi până când maşina a fost repusă pe carosabil cu ajutorul unui utilaj. Pe acelaşi DN15, la kilometrul 207, un alt camion s-a răsturnat în şanţ şi a rupt în cădere mai mulţi stâlpi ai liniei de curent.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.