Tot mai greu de la Brașov la Fundata, pe DN 73 după...

Tot mai greu de la Brașov la Fundata, pe DN 73 după cârpelile vom admira …semafoarele!

0 92

Potrivit drumarilor, lucrările vor consta în plombarea gropilor formate mai ales pe sectorul cuprins intre Râşnov şi Bran, având în vedere afluxul mare de turişti aşteptaţi în zonă în minivacanţa de Paşte

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă sa tinut de promisiune au tot cârpit DN73. Lucrările de plombare a gropilor formate mai ales pe sectorul cuprins intre Râşnov şi Bran, a sters putin din impresia neplăcută, asfel câ afluxul mare de turişti aşteptaţi în zonă în minivacanţa de Paşte sa nu-si rupă mașinile.
Începerea lucrărilor de modernizare permanente au fost amânate cu o lună faţă de termenul iniţial de 15 martie, astfel că din data de 16 aprilie se vor instala din nou semafoare de restricţionare a traficului, iar constructorul va relua lucrările de modernizare în zona comunei Cristian, acolo unde le-a întrerupt o dată cu venirea sezonului rece.
Dacă aţi crezut că semafoarele vor fi singurele obstacole pe drum, vă înşelaţi. Drumarii anunţă că în zona primăriilor Moieciu de Jos şi Bran lucrărilor vor fi amânate, după ce edilii au anunţat că intenționează să execute lucrări edilitare la rețelele de apă, gaz sau canalizare.
DRDP Braşov anunţă de asemenea că pe nici o porțiune a DN 73 din județul Brașov nu a fost turnat covorul asfaltic final iar lucrările nu au fost recepționate.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.