Toţi conducătorii României care au fost la putere în ultimii 30 de...

Toţi conducătorii României care au fost la putere în ultimii 30 de ani au fost şi continuă să fie slugi ale americanilor şi Occidentului.

0 22

Politicienii ascultă fiecare de câte o țară din Occident. Toate legile se dau cu aprobare sau la cererea Occidentului.
Marea dramă a României constă în faptul că, timp de 30 de ani şi chiar şi în prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine din Occident.
Începând de atunci, politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.
Politica şi măsurile economice sunt dictate de Washington şi Bruxelles. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Occident. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine nu este schimbarea lui X sau Y, venirea la putere a partidului X sau Y. Soluţia este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine.

Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.
Doar unui copil de grădiniță i-ar veni greu să creadă că UE și Occidentul sunt implicați în distrugerea României.
Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român. Îmi amintesc că în ziua când am aderat la NATO, nimeni nu a ştiut să spună ce este NATO şi care sunt avantajele intrării în NATO, dar toţi spuneau că “se bucură că o să fie mai bine”. La fel a fost şi cu intrarea în UE.
România în prezent legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote.
Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state.
Totuşi, ca soluţie eu aş vedea mai multă solidaritate între români.

SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor, armatei, deci toate pârghiile de control ale unei națiuni.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SRI este subordonat CIA, Armata română este subordonată NATO, 96% din economie e controlată de multinaționale, cultura e clar sub influență americană, mass-media e toată controlată de Occident, educația trebuie să se conformeze normelor europene, politicienii ascultă fiecare de câte o țară, partid sau ambasadă străine, ce mai vrei?

Avem două comandamente NATO la București, baze militare, Kogălniceau, Deveselu, militari și armament american, sediu CIA și FBI la București, toate legile se dau cu aprobare sau la cererea UE și SUA, presa și televiziunea au acționari străini și promovează interese străine de cel național…

Sursa: Crimele Mafiei Globaliste

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.