„Trădătorii” de la Braşov i-au făcut jocul lui Ponta contra lui Dragnea

„Trădătorii” de la Braşov i-au făcut jocul lui Ponta contra lui Dragnea

4 51

Mihai Mohaci, fost prefect de Braşov, și Mihai Popa, fost vicepreședinte al CJ, ambii vicepeşedinţi ai organizaţiei judeţene a PSD Braşov, au părăsit barca PSD pentru a trece la Pro România

Doi deputați de Brașov au demisionat din PSD. Mihai Mohaci, fost prefect de Braşov,
și Mihai Popa, fost vicepreședinte al CJ, ambii vicepeşedinţi ai organizaţiei judeţene a PSD Braşov, au părăsit barca PSD pentru a trece la Pro România, partidul lui Victor Ponta.
Conducerea PSD Brașov îi acuză pe cei doi de trădare și pretinde că echipa partidului rămâne unită. Coaliția PSD-ALDE pierde majoritatea în Camera Deputaților.

Mihai Mohaci a publicat o scrisoare de despărţire în mediul online în care îşi invită colegii din PSD într-un nou partid şi în care se dezice de modul în care este condus PSD-ul la Braşov şi la nivel central. În opinia lui Mohaci nimeni din conducerea partidului nu mai comunică cu organizaţiile şi cu membrii și nu abordează adevăratele probleme cu care se confruntă PSD.

Conducerea PSD Braşov dezaprobă gestul celor doi parlamentari, pe care îl consideră o trădare a partidului care i-a propulsat în funcțiile pe care le ocupă astăzi.

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, declară că, în ciuda demisiilor, PSD Brasov rămâne in continuare o echipa unită.

După demisiile celor doi brașoveni și a parlamentarilor Ion Spânu și Ion Mocioalcă din partidul social-democraților, PSD și ALDE vor pierde majoritatea la Camera Deputaților.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Oameni DOSAR! Cei doi fac parte din această categorie. Doi oameni cu cheia in mana sistemului. S-a primit ordin, se executa! Si au plecat la Ponta. Oricând pot pleca in alta parte. Aici a fost adus PSD-ul judetean de Constantin Nita dupa 20 de ani de conducere.

    • Ei,daca era mustaciosul la butoane,nu mai misca Mohaci! Popica si-a „castigat postul
      pe lovele si-acum mai vor sa scoata din paguba…Cert e ca la Brasov PSD-ul e varza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.