Trădătorii nu se lasă până nu dau MAI PE NIMIC resursele naturale,...

Trădătorii nu se lasă până nu dau MAI PE NIMIC resursele naturale, 100% ale noastre!

0 277

Primii trei producători de petrol și gaze din Europa iau următoarele procente ca Impozitarea Totală pe Petrolul și Gazele lor: - Norvegia 78%, - Englezii 62% și 81%, iar - Danemarca 64%. Întrebați-i pe TRĂDĂTORII de la noi din toată clasa politică care e impozitarea totală pe petrolul și gazele naturale care sunt ale NOASTRE, ALE TUTUROR conform Constituției României? În loc să vă răspundă DE CE LE DAU PE NIMIC CAUZÂND UN JAF DE MILIARDE tuturor cetățenilor României ei RÂNJESC și continuă să le cesioneaze.

Klaus Iohannis şi secretarul pentru Energie al SUA au discutat despre resursele de gaz din Marea Neagră, Oficialul american s-a întâlnit şi cu Liviu Dragnea
Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit marţi pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutând despre parteneriatul strategic dintre România şi SUA, dar şi despre resursele de gaz din platoul continental românesc al Mării Negre. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marţi, în biroul său din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm şi pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry.
”Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit marţi, pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, domnul Rick Perry, cu prilejul participării acestuia la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, găzduit la Bucureşti de Preşedintele României. Întrevederea a prilejuit o discuţie aprofundată despre dimensiunile Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, cu accent pe proiecte de interes reciproc, inclusiv pe plan economic şi energetic, în acord cu cele agreate de către Preşedintele Klaus Iohannis şi Preşedintele Donald Trump în cursul întâlnirii deosebit de fructuoase din 9 iunie 2017, de la Casa Albă”, informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, secretarul pentru Energie Rick Perry a transmis aprecierea deosebită a părţii americane pentru rezultatele Summitului Iniţiativei celor Trei Mări de la Bucureşti şi a evocat înalta consideraţie pe care Preşedintele Trump o are faţă de Preşedintele României.
”Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit Secretarului Energiei pentru susţinerea puternică a Statelor Unite în ceea ce priveşte Iniţiativa celor Trei Mări şi angajamentul Administraţiei americane pentru a sprijini obiectivele ambiţioase ale Iniţiativei, astfel cum au fost consacrate de Summitul găzduit de Preşedintele Iohannis, prin eforturile părţii române derulate în cursul ultimului an, în ceea ce priveşte interconectivitatea regională, adâncirea coeziunii şi convergenţei la nivelul UE şi întărirea relaţiei transatlantice.
Preşedintele României a exprimat apreciere faţă de propunerea anunţată de Secretarul Perry în timpul Summitului Iniţiativei celor Trei Mări, privind Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei (Partnership for Transatlantic Energy Cooperation – P-TEC), evaluând că această platformă are potenţialul de a aduce valoare adăugată atât cooperării transatlantice, cât şi Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA.
Evocând stadiul excelent al cooperării bilaterale în plan politic şi securitar, Preşedintele Iohannis a arătat că P-TEC completează în mod substanţial palierul economic al relaţiei de parteneriat strategic dintre România şi SUA, fiind necesar ca şi această dimensiune economică să îşi atingă deplinul potenţial şi să atingă cel puţin nivelul de excelenţă al dimensiunilor politică, militară şi de securitate”, se mai arată în comunicatul Preşedinţiei.

O atenţie specială, conform comunicatului, a fost acordată şi tematicii securităţii energetice la nivel european şi în regiunea Mării Negre, România fiind unul dintre cele mai puţin dependente state din acest punct de vedere, cu potenţial de a deveni, prin proiecte de interconectare şi investiţii strategice, furnizor regional. ”În acest cadru, Secretarul Perry a subliniat importanţa deosebită din punct de vedere regional şi pentru România a resurselor de gaz din platoul continental românesc al Mării Negre. Cei doi înalţi demnitari au evocat, în context, importanţa unui proces legislativ transparent, predictibil, corect şi stabil pentru atragerea investiţiilor străine în România”, se mai menţionează în comunicatul remis MEDIAFAX.

Dragnea s-a întâlnit la Parlament cu Hans Klemm şi secretarul pe energie al SUA, Rick Perry
Întâlnirea a durat aproximativ 40 de minute şi nu a figurat în programul oficial al preşedintelui Camerei Deputaţilor.
Niciunul din cei trei oficiali nu a vrut, până la ora transmiterii acestei ştiri, să facă declaraţii oficiale cu privire la tema întâlnirii.
La începutul întrevederii, Dragnea şi Perry au afişat o atitudine relaxată, au schimbat câteva cuvinte în prezenţa presei şi au râs.

Ambasadorul american în România, Hans Klemm, şi secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry, au participat, înaintea întrevederii cu Liviu Dragnea, la lucrările prilejuite la Cotroceni de Summitul Iniţiativei celor Trei Mări.
Potrivit sursei citate, secretarul pentru Energie Rick Perry a transmis aprecierea deosebită a părţii americane pentru rezultatele Summitului Iniţiativei celor Trei Mări de la Bucureşti şi a evocat înalta consideraţie pe care Preşedintele Trump o are faţă de Preşedintele României.

”Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit Secretarului Energiei pentru susţinerea puternică a Statelor Unite în ceea ce priveşte Iniţiativa celor Trei Mări şi angajamentul Administraţiei americane pentru a sprijini obiectivele ambiţioase ale Iniţiativei, astfel cum au fost consacrate de Summitul găzduit de Preşedintele Iohannis, prin eforturile părţii române derulate în cursul ultimului an, în ceea ce priveşte interconectivitatea regională, adâncirea coeziunii şi convergenţei la nivelul UE şi întărirea relaţiei transatlantice.
Preşedintele României a exprimat apreciere faţă de propunerea anunţată de Secretarul Perry în timpul Summitului Iniţiativei celor Trei Mări, privind Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei (Partnership for Transatlantic Energy Cooperation – P-TEC), evaluând că această platformă are potenţialul de a aduce valoare adăugată atât cooperării transatlantice, cât şi Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA. Evocând stadiul excelent al cooperării bilaterale în plan politic şi securitar, Preşedintele Iohannis a arătat că P-TEC completează în mod substanţial palierul economic al relaţiei de parteneriat strategic dintre România şi SUA, fiind necesar ca şi această dimensiune economică să îşi atingă deplinul potenţial şi să atingă cel puţin nivelul de excelenţă al dimensiunilor politică, militară şi de securitate”, se mai arată în comunicatul Preşedinţiei.
O atenţie specială, conform comunicatului, a fost acordată şi tematicii securităţii energetice la nivel european şi în regiunea Mării Negre, România fiind unul dintre cele mai puţin dependente state din acest punct de vedere, cu potenţial de a deveni, prin proiecte de interconectare şi investiţii strategice, furnizor regional.
”În acest cadru, Secretarul Perry a subliniat importanţa deosebită din punct de vedere regional şi pentru România a resurselor de gaz din platoul continental românesc al Mării Negre. Cei doi înalţi demnitari au evocat, în context, importanţa unui proces legislativ transparent, predictibil, corect şi stabil pentru atragerea investiţiilor străine în România”, se mai menţionează în comunicatul remis MEDIAFAX.

Nota Redacției:
Primii trei producători de petrol și gaze din Europa iau următoarele procente ca Impozitarea Totală pe Petrolul și Gazele lor:
– Norvegia 78%,
– Englezii 62% și 81%, iar
– Danemarca 64%.
Întrebați-i pe TRĂDĂTORII de la noi din toată clasa politică care e impozitarea totală pe petrolul și gazele naturale care sunt ale NOASTRE, ALE TUTUROR conform Constituției României?
În loc să vă răspundă DE CE LE DAU PE NIMIC CAUZÂND UN JAF DE MILIARDE tuturor cetățenilor României ei RÂNJESC și continuă să le cesioneaze.

sursa: Mediafax.ro, (FLUIERUL),

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.