Trei intersecţii aglomerate din Braşov ar putea avea pasaje subterane

Trei intersecţii aglomerate din Braşov ar putea avea pasaje subterane

0 89

Este una din soluţiile care ar putea adoptate pentru 3 din cele 6 intersecţii din oraş în care edilii au constatat că se produc dese blocaje în trafic. Valoarea estimată a celor șase loturi depăşeşte 220 000 de lei

Este una din soluţiile care ar putea adoptate pentru 3 din cele 6 intersecţii din oraş în care edilii au constatat că se produc dese blocaje în trafic. Valoarea estimată a celor șase loturi pentru care Primăria a lansat anunţul de licitație privind elaborarea studiilor de fezabilitate depăşeşte 220 000 de lei.

Intersecția din zona parcării multietajate din Poiana de Jos și alte cinci intersecții din Brașov vor fi resistematizate în perioada următoare.
Anunțul de licitație privind elaborarea studiilor de fezabilitate a fost postat pe SICAP, noul sistem Electronic de Achiziții Publice.

Pentru intersecția străzilor Calea București-Zizinului-Toamnei, pentru cea situată la capătul străzii Lungă în apropierea căii ferate din Bartolomeu și pentru cea de la capătul străzii De Mijloc spre Bartolomeu, firma care va câștiga contractul va trebui să studieze și oportunitatea de execuție a unor pasaje subterane, spune viceprimarul Barabas Laszlo.

Pentru intersecţia dintre Bulevardul Muncii şi strada Carpaţilor şi intersecţia străzilor Zorilor şi Carpaţilor se va studia realizarea unui sens giratoriu, de asemenea, cu modificarea zonelor adiacente astfel încât să corespundă normativelor. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 iulie 2018. Criteriul de atribuire pentru fiecare lot în parte este preţul cel mai mic. Ofertele se vor depune pentru fiecare lot în parte.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.