Turneu internaţional de handbal feminin, la Braşov !

Turneu internaţional de handbal feminin, la Braşov !

0 57

Echipa de handbal Corona Braşov va organiza, în perioada 18-20 decembrie, „Cupa Corona – 100 România”, competiţie internaţională care va reuni la start patru echipe: Podravka Vegeta, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău şi Corona Braşov. Programul meciurilor va fi anunţat ulterior.
După o pauză de două săptămâni, handbalistele Coronei şi-au reluat antrenamentele. Pentru această perioadă, antrenorul Ion Crăciun a program atât antrenamente fizice, care se desfăşoară pe stadion în Poiana Braşov cât şi tehnico tactice în sala sporturilor. „Este o perioadă în care ne mai punem la punct cu pregătirea fizică, dar în egală măsură pregătim şi jocurile amicale pe care o să le susţinem în perioada următoare. Fetele răspund foarte bine la ceea ce le cerem, chiar dacă antrenamente sunt de încărcare, iar asta mă bucură. Sper din suflet să văd acelaşi lucru şi în meciurile amicale. Îmi pare rău că nu am acum toată echipa la antrenamente, pentru că Bianca Tiron şi Sorina Tîrcă încă nu sunt apte, dar mă bucur de revenirea lui Mari Neagu care se antrenează aproape la sută la sută, după entorsa care a ţinut departe de pregătire săptămâni bune”, a spus antrenorul Ion Crăciun. După fractura de la mâna stângă, Sorina Tîrcă şi-a dat jos ghipsul şi a început programul de recuperare. Interul Bianca Tiron, operată de ligamente în această vară va merge peste două săptămâni la control la Târgu Mureş şi atunci va afla exact când poate reveni la pregătire alături de echipă.
După turneul de la Braşov, Corona a confirmat participarea şi la turneul de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde în perioada 28-29, se va desfăşura Memorialul „Constantin Tiţa”, la care vor participa patru echipe: SCM Râmnicu Vâlcea, Gloria Buzău, SCM Slatina şi Corona Braşov.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.