Turul Ciclist al României, ediţia 2019, a trecut prin Braşov

Turul Ciclist al României, ediţia 2019, a trecut prin Braşov

0 53

Eveniment sportiv remarcabil joi, la Braşov : caravana Turului Ciclist al României a trecut prin Braşov! Este vorba despre plecarea de la Braşov, în etapa a doua a competiţiei, Braşov – Focşani, 177 km. Înainte de plecarea în etapă, pe o scenă amplasată în parcarea Coresi Shoping Resort, au urcat unii dintre competitori, printre care şi componenţii echipei României (foto).
La startul etapei au fost prezenţi 96 de sportivi, după ce şase au abandonat în etapa inaugurală a competiţiei (printre aceştia şi doi componenţi ai echipei României, care a aliniat la start 7 ciclişti). În etapa a doua, Braşov – Focşani, cu numeroase curbe la Ojdula, din cei 96 de rutieri care au luat startul, 92 au încheiat etapa.
Primul a terminat polonezul Stanislaw Aniolkovski, urmat de Mihkel Raim, Estonia şi de românul Eduard Grosu. Unul dintre favoriţi, component al echipei României, Serghei Tvetcov, s-a clasat abia pe locul 31.
În clasamentul general, după 2 etape, conduce olandezul Ivar Slik, urmat de compatriotul lui, Alex Molenaar, pe locul III fiind polonezul Stanislaw Aniolkovski, iar pe IV, Eduard Grosu.
În clasamentul pe echipe, România ocupă locul 16, după 2 etape.
Etapa a treia a Turului Ciclist al României, ediţia 2019, se va disputa pe ruta Buzău – Târgovişte, 125 km

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.