UDMR a transformat etnic România în Absurdistan!

UDMR a transformat etnic România în Absurdistan!

0 111

O minoritate nationala ce reprezinta abia 6,5% din populatia României pretinde, nici mai mult nici mai putin, decât schimbarea Constitutiei, nefiind de acord cu definirea României ca stat national, unitar si indivizibil, cere autonomia unui presupus Tinut Secuiesc (fara secui), militeaza  pentru autonomia Transilvaniei si un plan pentru urmatorii 20 de ani, vizand  demontarea totala a României, ca stat !

Ca o consecinta, în ultimii ani, mijloacele mass-media au anuntat ca fondurile pentru minoritati au fost anual majorate si ca principalul beneficiar este UDMR ! Si astfel cca 20 milioane de români saraciti, trebuie sa ofere din tot mai putinul lor, o contributie la mentinerea identitatii nationale pentru mai putin de 1,3 miloane maghiarilor din România, dar nici un ban, pentru mentinerea identitatii nationale a românilor din judetele unde ei sunt minoritari si sunt supusi unui vizibil proces de maghiarizare.

 Având în vedere ca minoritatea maghiara se bucura de multe drepturi la standarde de varf europene, este evident ca identitatea ei nu este periclitata in nici un fel, astfel ca nu se justifica mentinerea în continuare a acestor subventii pentru minoritatea maghiarasi se impune redistribuirea lor celorlalte minoritati, inclusiv pentru românii din toate localitatile unde ei sunt minoritari !

Aceste revendicari tot mai agresive si planuri defazate faza de propriul electorat au fost „planificate „si afirmate oficial chiar de fostul lider UDMR,omul dirijat de la Budapesta, d-l Marko Bela si continuate de mentorul crescut de mic in preajma-i, Kelemen Hunnor! Acest slujitor al intereselor straine tarii sale natale , în loc sa fie actionat în justitie pentru asemenea declaratii, a fost cooptat la guvernare si numit intr-o vreme chiar vicepremier în guvernul României !

Aceeasi minoritate ce reprezinta abia 6,5% din populatia României, a impus prin santaj grosolan si a obtinut prin aliantza directa  in doua guvernari, numeroase posturi guvernamentale si sefia unor agentii guvernamentale bine situate „etnic” remunerate, dupa cum urmeaza:– Un post de vicepremier în guvernul României si patru posturi de ministri.
– Un numar nedefinit de secretari de stat.
– Dir. Gen.sau adjunct al postului de radio România Actualitati.
– Dir. Gen al Editurii Didactice si Pedagogice.
– Dir Gen. al ANRE (în legislatura precedenta).
– Dir. Gen. al Oficiului de Stat pt. Inventii si Marci (OSIM). UDMR pastoreste de 20 de ani toate secretele stiintifice si tehnice ale României-Si inaintea lui tot un activist maghiar a fost!!!
– UDMR detine de la infiintzare,conducerea Cons. National pt. Combaterea Discriminarii (CNCD).
– Mai exista in toate judetzele si alte posturi grase, bine platite si fara prea mari responsabilitati, care ar trebui scoase la vedere si aratate opiniei publice, ca sa se vada ca UDMR nu lupta numai pentru drepturile minoritatii maghiare, ci si pentru clientela sa politica.

Toate aceste privilegii au fost dobândite de organizatia apolitica … UDMR,dar  ca partid politic aflat în coalitia de guvernare. Dupa ce a trecut în opozitie, va pretinde ca reprezentantii sai sunt schimbati din functiile detinute pe criterii etnice si vor alerta întreg mapamondul, cât de oprimati sunt maghiarii din România! În realitate, vor pierde doar privilegiile dobândite ca efect al ,,discriminarii pozitive” si al santajului pe care l-au practicat tot timpul!

 Pentru toate aceste drepturi acordate de Statul Român minoritatii maghiare, ne-am fi putut astepta la un minim sentiment de decenta fata de tara în care locuiesc si de un minim respect fata de populatia româneasca, alaturi de care istoria i-a asezat sa convietuiasca împreuna.În aceasta privinta se poate constata ca exista doua atitudini ale populatiei maghiare:marea majoritate,care accepta calea bunei întelegeri cu populatia româneasca, si calea rebelilor sovini,iredentisti prin traditie ce cauta calea confruntarilor…chiar cu reprezentantii lor in organele puterii

8.Dar exista si Calea bunei întelegeri:Aceasta cale a fost adoptata de maghiarii din cele 14 judete unde ei sunt minoritari si unde populatia maghiara convietuieste în deplina întelegere cu populatia româneasca, iar reprezentantii lor sunt promovati în diverse functii administrative pe criteriul competentei, fara nici o restrictie din punct de vedere etnic. 

Este semnificativa, din acest punct de vedere, declaratia neasteptata facuta mai de mult la un post de televiziune de catre fosta sotie a fostului episcop Laszlo Tokes,dar inclusiv si de sora sa , care confirmau buna întelegere dintre populatia româneasca si cea maghiara din Municipiul Cluj- Napoca si îi acuzau pe politicienii maghiari , inclusiv pe propriul sau frate, ca sunt principalii instigatori care cauta sa provoace disensiuni între români si maghiari !

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.