UDMR acționează în Secuime după un plan propriu de sărăcire a...

UDMR acționează în Secuime după un plan propriu de sărăcire a zonei!

De ce locuitorii din județele Covasna și Harghita, locuite în majoritate de etnici maghiari, au printre cele mai mici salarii din România și beneficiază de cele mai mici investiții publice? Liderii UDMR dau vina pe București și incită comunitatea maghiară împotriva politicienilor români. În realitate, sărăcia din cele două județe este alimentată chiar de către elita politică maghiară.
Publicistul covasnean Dan Tanasa a scris de mai multe ori cum este mentinuta artificial aceasta situatie si revinerecent asupra subiectului. 
Adevarat, locuitorii din județele Covasna și Harghita, singurele două județe din inima României locuite în majoritate de etnici maghiari, au printre cele mai mici salarii din România și beneficiază de cele mai mici investiții publice. Liderii UDMR dau vina pe București și incită comunitatea maghiară împotriva politicienilor români. În realitate, sărăcia din cele două județe este alimentată chiar de către elita politică maghiară.

Ancheta „Bătălia pentru România”, difuzată duminică, 6 mai a.c., de Antena 3 în cadrul emisiunii „În premieră” cu Carmen Avram, a arătat, cu argumente solide și indubitabile, cât de aproape este România să piardă Transilvania.
În timp ce Ungaria alimentează deja cu zeci de milioane de euro proiectul său revizionist din Transilvania, politicienii de la București ignoră complet o situație care, pe termen mediu, va afecta însăși integritatea teritorială a României.Pe lângă argumentele solide cu privire la proiectul revizionist al Ungariei, ancheta jurnaliștilor Antena 3 a spulberat un mit și a arătat o realitate indubitabilă a zonei: elita politică maghiară din zonă, reprezentată în principal de UDMR, acționează deliberat pentru a menține zona în sărăcie.

De-a lungul timpului, UDMR a reușit printr-o ticaloasa propagandă agresivă, să construiască mitul „Bucureștiul nu ne dă”. Adică, potrivit propagandei UDMR, zona ar fi foarte săracă pentru că așa doresc politicienii români de la București. În realitate, ceea ce a dovedit ancheta Antena 3, cei care mențin zona în sărăcie sunt liderii politici ai UDMR, care au tot interesul ca electoratul maghiar să fie unul sărac și ușor manipulabil.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.