Românul bătaia de joc a guvernatorului BNR!Ce dobândă practică alte banci naționale?

Românul bătaia de joc a guvernatorului BNR!
Ce dobândă practică alte banci naționale?

Cum își bate joc, din nou, Isărescu de români. În timp ce în toată lumea civilizată dobânzile băncilor centrale sunt între 0% şi 1,5%, ba chiar negative, Isărescu a mărit dobânda BNR de la 1,75 la 2% ca să crească dobânzile pentru români.

Ştirea 1
Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a hotărât luni majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2% pe an, de la 1,75% pe an, începând cu data de 9 ianuarie 2018. De asemenea, Consiliul a mai decis majorarea ratei dobânzii pentru facilitatea de depozit la 1% pe an, de la 0,75% pe an, iar rata dobânzii aferente facilităţii de creditare la 3% pe an, de la 2,75% pe an.
În acelaşi timp, România a avut una din cele mai mari creșteri economice procentuale din lume, cu alte cuvinte economia țării e în creștere accelerată.

Nota Redacției:
Dar care sunt dobânzile în țările civilizate? Ca să ne dăm seama cât e de mârșavă sau nu, decizia BNR-ului, condusă de acest cioclu bancar, numit Isărescu

Ştirea 2

Zona Euro – 0% dobândă a Băncilor Centrale,
SUA 1,5%,
Canada 1%,
UK 0,5%,
Japonia -0,1%,
Elveția -0,75%

Țara //  Ultima dobândă a Băncii Centrale
Australia //  1.50%  Dec/17
South Korea  //  1.50% Nov/17
United States // 1.50% Dec/17
Canada   //  1.00% Dec/17
Anglia  //  0.50% Dec/17
Euro Area  //  0.00%  Dec/17
Franța  //  0.00%  Dec/17
Germania   // 0.00%  Dec/17
Italia //  0.00% Dec/17
Olanda  //  0.00% Dec/17
Spania  //  0.00% Dec/17
Japonia   // -0.10% Dec/17
Elveția //  -0.75% Dec/17

Ungaria are 0.90% dobânda Băncii Centrale

Dobânda Băncii Centrale din Ungaria, ca să ne comparăm şi cu țările de lângă noi, este de 0.90%, ultima dată fiind stabilită pe 25 Mai 2016

Bulgaria are -0,6% dobânda Băncii Centrale

Banca centrală a Bulgariei a redus rata negativă a dobânzii, care a ajuns în prezent de -0,6%. Banca Națională a Bulgariei (BNB) a redus rata dobânzii la BNB de la -0,4% până la -0,6% pe 4 octombrie 2017.

Polonia are 1,5% dobânda Băncii Centrale

După cum se așteptau în mare parte analiștii de pe piața bancară, Banca Națională a Poloniei (BNP) a menținut rata de referință neschimbată la un nivel scăzut de 1,50%, la reuniunea sa de politică monetară de pe 4-5 decembrie 2017.

Nota Redacției: Concluzie: Jaf Jaf şi iar Jaf prin fixarea de dobânzi cămătăreşti

Deci România (o țară cu cea mai mare creștere economică dintre toate țările mai sus menționate), era țintuită deja de BNR la cea mai mare dobândă a unei bănci centrale din lumea civilizată, şi-anume la 1,75%.

Cu toate acestea, ciocli globalişti de la BNR au decis acum, să țintuiască şi mai mult România şi să sufoce practic creșterea economică pe 2018, mărind dobânda BNR de la 1,75% la 2%, caz unic în lumea civilizată de astăzi.

Astfel dobânda BNR este cu 25% mai mare decât dobânda Băncii Centrale a Polonia, cu peste 110% mai mare decât dobândă Băncii Centrale a Ungariei şi „infinit” mai mare decât dobânda Băncii Centrale a Bulgariei care, atenție, e chiar Negativă, fiind de -0,6%.

Şi cum e evident pentru oricine, că România cu una dintre cele mai mari creșteri economice din lume în 2017, nu se poate constitui în acest moment în „singurul caz special din lumea civilizată”, singura concluzie logică care se poate trage, e că acest Isărescu şi gaşca lui de la BNR, au pus la cale o adevărată mizerie, prin acest nivel aberant al dobânzii băncii centrale care va duce la creșterea tuturor dobânzilor bancare şi la sufocarea creșterii economice a Românie din 2018, prin sufocarea creditării bancare.

Ca să nu mai vorbim că românii cu credite bancare, vor fi jupuiți şi mai mult prin creșterea dobânzilor.

De altfel, dacă veți verifica dobânda de referință practicată de BNR în ultimii 10-15 ani, veți descoperi că ani în şir, acest Isarescu a ținut această dobândă la un nivel dintre cele mai mari din lumea civilizată, exact aşa cum face şi acum.

Nota Redacției:
Jaf e puțin spus. Rușine politicienilor români care îl țin de aproape 30 de ani pe acest individ sinistru ca şef al BNR.

Sursa: (FLUIERUL)

COMENTARII

 1. Culmea este ca Guvernatorul n-a cerut acceptul Parlamentului ,
  sa „mute” pe gratis rezerva nationala de Aur la Banca Regatului Unit!!.
  Alte state fac acest lucru …pe bani,nu pe daiboj!!

 2. Cat mai este pe functie Isarescu romanii ar trebui sa oblige SISTEMUL si clasa politica sa aduca aurul in tara. Din cate se zice acesta ar fi la Londra. Acum cand Anglia a iesit din UE sa fie adus aurul in tara.

 3. In toate tarile occidentale bancile centrale inclusiv FEDERAL RESERVE al americii cresc dobinzile ca sa mentina RATA INFLATIEI sub 2%.
  Tovarasul Isarescu fost securist si acutualmente agent strain, deci TRADATOR de TARA, vrea sa mentina RATA INFLATIEI sub 1.5% ca creasca dobinda mai repede si sa SUGRUME ECONOMIA ROMANIEI fiindca executa ordinele noilor lui stapini. A dus aurul din tara ca sa i se piarda urma.
  EXECUTATI-L URGENT.

 4. In toate tarile occidentale bancile centrale inclusiv FEDERAL RESERVE al americii cresc dobinzile ca sa mentina RATA INFLATIEI sub 2%.
  Tovarasul Isarescu fost securist si acutualmente agent strain, deci TRADATOR de TARA, vrea sa mentina RATA INFLATIEI sub 1.5% ca creasca dobinda mai repede si sa SUGRUME ECONOMIA ROMANIEI fiindca executa ordinele noilor lui stapini. A dus aurul din tara ca sa i se piarda urma.
  EXECUTATI-L URGENT.

 5. Prin cresterea dobanzii la 2% da posibilatea bancilor sa creasca dobanzile la toate tipurile de imprumuturi si vrea sa omoare companiile romanesti care se imprumuta de la bancile din tara.

  Companiile externe se imprumuta prin compania mama de la bancile din tara din care provin.

  Acest TRADATOR de TARA trebuie EXECUTAT fiindca este clar ac este agent dublu ca si tradatorul Paceba.

 6. Din pacate,este chiar oltean sadea de langa Dragasani!
  Necazul e altul : individul face exclusiv jocuri politice,!!
  De cativa ani a transformat BNR intr-un fel de SRL al sau si al Stapanilor de la FED !!

 7. Aceasta JIGODIE de JIDAN care a fost securist toata viata lui si care a lucrat la banca modiala uraste si tradeaza statul si poporul roman si vrea impreuna cu celalti borfasi sa transforme BNR intr-o banca privata ca „FEDERAL RESERVE” din america si sa forteze statul roman sa platesca dobanda la banii tipariti de BNR asa cum platesc sclavii din america.
  Acest RAHAT cu OCHI a facut numai rau ROMANIEI si trebuie executat ca agent strain.

  Tresoreria US nu tipareste dolari fara ordin de la „FEDERAL RESERVE” care percepe 3% dobanda. Kenedy si seful tresoreriei US au fost asasinati la interval de o luna fiindca Kenedy a trecut peste capul borfasilor de la „FEDERAL RESERVE” a dat ordin tresorerie sa tiparesca dolari.

  Kenedy si fratele lui au vrut sa desfiinteze „FEDERAL RESERVE’ si s-o inlocuiasca cu banca centrala a americii care sa apartina statului nu borfasilor de la ROTHSCHILD care impreuna cu Rockefeller si Goldman Sach sant proprietarii de la „FEDERAL RESERVE”. Borfasii i-au asasinat pe amandoi.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.