Saint Moritz – ultima „tzeapa” a lui …Cristian cel mare!

Saint Moritz – ultima „tzeapa” a lui …Cristian cel mare!

0 56

În prezent celebrul pacalici financiar Cristian Sima, cunoscut ca și brokerul fugar, care se plângea ca nu mai are bani, se află în Elveția la vila sa din Saint Moritz. Ca sa vedeti cum se descurca unii… Asa s-a hotărât să îmbine utilul cu plăcutul. Iar daca pica ceva, nu-i rau… Pentru că locuiește într-o casă mare și frumoasă, cu multe camere, s-a hotărât să-i invite la el, de Crăciun sau Revelion, pe cei care doresc acest lucru, desigur contra cost.
Prețurile nu sunt foarte mari și în plus de asta, Cristian Sima garantează distracție pe cinste. A mai dat țepe si stie cum e…

„O sa mai stau până pe 31 ianuarie in Elvetia la St Moritz. Pina atunci voi face o oferta: oricine doreste sa vina in vacanta, de Craciun sau Revelion, sau in ianuarie, la mine, e bine venit. Am 4 camere duble si o camera cu 4 locuri, drept urmare, daca va platiti drumul si apoi dati 100 euro pe camera pe zi, brokerul fugar va asigura cazare masa si o petrecere pe cinste”.( Chestia cu „cinstea” lui Sima …urmeaza s-o aprecieze fiecare, cum are norocul!)

„Pot deci sa primesc patru cupluri si alte 4 persoane cu 50 euro pe zi de persoana, masa, casa si drumul pe barba voastra. Va promit ca va gatesc foie gras cu portocale, peste si caracatita, paste si multe carnuri elvetiene. In plus o sa vedem filme si documentare, muzica veche si buna si petrecere continua. Cine se inscrie primul e primul servit. In limita posibilitatilor mele va dau si schiuri si clapari si sanii. Inscrierile pe privat.”

COMENTARII