Umilință pentru Scripcaru! Iohannis nu-l mai vrea la PNL și nici în...

Umilință pentru Scripcaru! Iohannis nu-l mai vrea la PNL și nici în administrație!

4 138

Umilință maximă trăită de primarul George Scripcaru în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis, vineri seara, la Brașov.
Scripcaru a fost invitat la eveniment doar pentru a fi marginalizat și sfidat în fața tuturor peneliștilor prezenți la eveniment, după un scenariu pregătit de structura centrală a partidului.
Mai mult se pare că Iohannis a declarat că Adrian Veștea are sprijinul conducerii centrale.

Pe tot parcursul vizitei, George Scripcaru a fost complet ignorat, atât de președinte, cât și de liderii PNL.
Nici Iohannis, nici Ludovic Orban și niciun alt lider marcant al partidului nu l-a amintit pe George Scripcaru în timpul discursurilor de la tribună, măcar protocolar, în semn de mulțumire, așa cum se obișnuiește, primarul fiind gazda evenimentului.

Mai mult, niciun membrul marcant PNL nu a acceptat să se fotografieze cu George Scripcaru. Iar ca loc la eveniment, Scripcaru a fost așezat departe de locurile centrale din fața prezidiului, așa cum era obișnuit.

Scripcaru a fost așezat în marginea din stânga scenei, în zona lui Vasile Blaga, acesta din urmă având grijă să așeze pe cineva, paravan, între el și Scripcaru.

În toată istoria lui de consilier local, apoi viceprimar și mai apoi primar, George Scripcaru nu a fost umilit într-o asemenea manieră.

Ignorare totală, asta a primit primarul Brașovului de la Klaus Iohannis și structura centrală a PNL.
Toată această regie, atent pregătită la Centru a avut menirea de a face ordine în PNL Brașov (pe care George Scripcaru, și-l aservise) și de a fixa noile forțe locale/județene.

Vineri, spun cei de la stiridebrașov.ro Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar, prin modul în care a cerut organizarea întâlnirii: „Pentru PNL, George Scripcaru nu contează, liderul filialei Brașov este Adrian Veștea, care are susținerea structurii centrale”.
De altfel, informațiile prezentate anterior evenimentului, de brasovstiri.ro, s-au confirmat 100%: niciun membru PNL care a avut sau are probleme cu legea nu a fost acceptat în preajma președintelui Klaus Iohannis. Președintele a arătat în acest fel că se dezice de membri PNL care au sau au avut dosare penale.
Momentul pozelor de grup, la care primarul George Scripcaru nu a fost invitat, a scos la iveală un alt conflict care mocnește între liberalii brașoveni: Adrian Veștea s-a prezentat la poze cu membrii filialei județene, adică aripa loială.

Membrii de la municipiu au constatat doar lipsa din sală a oficialităților și apoi a colegilor de la județ. Ulterior au aflat că momentul pozelor de grup se consumase.
Membrii PNL Brașov mărturisesc faptul că niciodată nu au văzut un George Sripcaru, atât de dezorientat și speriat ca vineri.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis, care s-a dezis de primarul Brașovului, este un semnal grav de alarmă pentru Scripcaru, pentru că unii vor să se creadă că brașovenii nu-l mai vor, că… NATO nu-l mai vrea, iar acum nici președintele nu-l mai vrea. FOTO PNL Brașov

Iulian RINDER

COMENTARII

  1. Va imbatati cu apa rece. Nu pnl – ul alege primarul la Brașov. Cu atât mai puțin KWI. Mai întâi să vedem dacă va mai fi el președinte. Sper sa nu!

  2. Vistea se vrea JUPIN!!
    Cel care s-a angajat ,in urma cu 4-5 ani,ca EL va face AEROPORTUL
    a fost o mare minciuna,cu miros de pungasie!

  3. Mitingul de saptamana trecuta confirma programarea eliminarii lui Scripcaru din politica si administratie. Unii primari, chiar de orase mai mici, au ajuns presedinte. Acum isi fac de cap.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.