Un adolescent brașovean s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său

Un adolescent brașovean s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său

0 81

Ce la împins la gestul extrem a fost, se pare, o ceartă cu părinţii pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive. Antrenorul său de la Clubul Corona, unde băiatul juca polo, îl descrie ca pe un sportiv foarte tehnic, mereu jovial

Ce la împins la gestul extrem a fost, se pare, o ceartă cu părinţii pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive. Antrenorul său de la Clubul Corona, unde băiatul juca polo, îl descrie ca pe un sportiv foarte tehnic, mereu jovial, responsabil cu glumele la echipă. Conducătorii lotului de juniori se gândesc să apeleze la serviciile unui psiholog, care să-i ajute pe copiii să treacă peste şocul provocat de vestea morţii lui Bogdan.
Miercuri după amiază, alertat de urgenţă de un apel la 112, echipaj de Ambulanţă deplasat la domiciliul familiei, nu a putut decât să constate decesul tânărului.
Bunicul tânărului spune că arma cu care s-a împuşcat băiatul ar fi fost încuiată şi că adolescentul ştia, cel mai probabil, unde ţine tatăl său cheia seifului.
Colegii tânărului de la echipa de polo juniori a Clubului Corona sunt în stare de şoc.
Antrenorul Florin Turcu spune că nimic nu prevedea nenorocirea la antrenamentul de marţi.
„Un copil care era tot timpul vesel, jovial, care era responsabil cu glumele la echipe, cu buna dispoziţie, care nu părea să aibă vreo problemă peste care nu putea să treacă. Ultimul antrenament a fost marţi seară, chiar am avut o discuţie înainte de antrenament cu el vreo 15-20 de minute, a fost un antrenament normal, la care chiar a tras de el, s-a antrenat foarte ok, ne-am despărţit cu zâmbetul peste buze, ca de obicei, şi nimic nu a prevestit nenorocirea asta”, spune sfâşiat de durere Florin Turcu, antrenorul echipei de polo juniori Corona Braşov.
Durere este starea de spirit şi în rândul colegilor de şcoală ai adolescentului, de la Colegiul Naţional Nicolae Titulescu.
Trupul neînsufleţit al minorului a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţişti din cadrul Serviciu Arme şi Muniţii fac verificări pentru stabilirea legalităţii deţinerii armei şi armamentului şi condiţiile de depozitare a acestora în casa familiei.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.