Un antrenor a căzut cu scaunul înaintea meciului, iar echipa lui avea...

Un antrenor a căzut cu scaunul înaintea meciului, iar echipa lui avea să câştige : Sepsi Sf. Gheorghe – ,,U” Cluj 64-66!

0 91

Seria finalei Ligii Naţionale de baschet feminin a început la Sf. Gheorghe cu o surpriză : ,,U” Cluj, creditată cu şansa a doua la câştigarea titlului a detonat bomba în sala Kati Szabo, reuşin o victorie mai puţin aşteptată : 66-64. Înaintea partidei s-a petrecut o scenă umoristică, protagonist fiind antrenorul echipei clujene, Dragan Petricevic. Acesta a căzut, după ce scaunul pe care luase loc în zona rezervată echipei clujene, s-a rupt! Un semn paranormal, prevestitor de lucruri bune pentru ,,U” ? Aşa se pare, din moment ce totul a curs apoi în favoarea echipei sale… Clujul a reuşit un joc exact şi nu a fost intimidată de atmosfera exaltantă din tribunele pline ochi. Finalul meciului a aprţinut echipei clujene, care, după ce a fost condusă şi se părea că echipa gazdă nu poate rata victoria, a reuşit două coşuri de excepţie, dintre care unul de trei puncte, care a cântărit decisiv în balanţa meciului.
Cele mai eficiente jucătoare au fost : Marshall 19 puncte, Harris 14p, pentru Sepsi, respectiv, Harisson 17 p, Denson 16, pentru ,,U” Cluj.
Echipa din Cluj conduce cu 1-0 la general. Al doilea meci al finalei se va disputa vineri, de la ora 19,00, tot la Sf. Gheorghe.
Dorin Duşa

COMENTARII