Un nou transfer realizat de Sepsi Sf. Gheorghe! Lumea sportului și nu...

Un nou transfer realizat de Sepsi Sf. Gheorghe! Lumea sportului și nu numai, cere anchetă, privind presupuse fonduri dirijate de guvernul din Ungaria, spre sportul românesc!

0 54

Transferurile realizate de Sepsi Sf. Gheorghe continuă! Ultimul adus de clubul covăsnean este fundașul central Rudol Sebastian, care a evoluat ultima oară pentru Pogon Szczecin. Jucătorul, în vârstă de 23 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Rudol Sebastian a reprezentat Polonia la nivel de tineret, el evoluând pentru naționalele U19 și U21. „E o nouă provocare pentru mine și sunt foarte motivat”, a spus Rudol Sebastian. El a mai povestit că a discutat despre Sepsi OSK și despre România cu Cornel Râpă (fostul jucător al celor de la FCSB), care în prezent evoluează în Polonia.
Dincolo de aceste lucruri, lumea sportului de pe la noi, care se zbate în sărăcie, este din ce în ce mai indignată de faptul că echipele din Sf. Gheorghe, Gheorghieni și Miercurea Ciuc au bani cu nemiluita, zvonurile indicând o dirijare a lor direct de la guvernul de la Budapesta! Chiar dacă proveniența unor fonduri externe nu este expres interzisă prin lege, oameni politici cer cu vehemență cercetarea felului în care aceste fonduri ajung în România, cum sunt folosite, sau dacă se respectă legislația românească legată de aceste tranzacții!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.