Un ”obiect extraterestru” s-a prăbușit în Rusia. A schimbat relieful unei zone...

Un ”obiect extraterestru” s-a prăbușit în Rusia. A schimbat relieful unei zone !!

1 22
În ajunul Crăciunului, un obiect de dimensiuni considerabile, venit din spațiu, s-a prăbușit pe malul râului Bureia, care se află într-o zonă nelocuită din districtul Verkhnebureinsky a teritoriului Khabarovsk, Rusia. Relieful s-a modificat , fenomenul este unul fără precedent, iar impactul pe care l-a provocat obiectul necunoscut a modificat relieful din zona unde s-a prăbușit.
Autoritățile locale, care au investigat ciudatul eveniment susțin că în urma impactului, cursul răului Bureia a fost modificat, iar un deal de peste 160 metri s-a format.Urmele arată ca şi cum ar fi avut loc şi o explozie. Tone de rocă au fost dislocate, din sol se ridică vapori şi un miros de hidrogen sulfurat.Meteorit sau OZN?

Șeful districtului Verkhnebureinsky din Teritoriul KhabarovskAlexei Maslov, a declarat că un imens meteorit a căzut în regiune și a blocat cursul râului Bureia.
O echipă de specialiști s-a deplasat la fața locului pentru a identifica obiectul care a provocat această explozie.Interesant este faptul că…incredibilul „eveniment”nu a fost facut public…
Mai mult de atât, în zona respectivă există numeroase stații seismice, care… nu au înregistrat nicio urmă de șoc !!  O serie de specialiști sugerează că ar putea fi vorba si despre o  teribila alunecare de teren.

Această teorie nu este susținută și de martorii care au asistat la acest eveniment. Este vorba despre mai mulți vânători, care erau în zonă în momentul exploziei.
Ei susțin că au văzut cum un obiect a venit din cer și a provocat explozia.
Localnicii din zonă cred că a fost vorba despre un OZN, dar se pare că nici această teorie nu are o bază reală.În prezent, s-au prelevat mai multe bucăți de roca! Sa fie un nou „Tungusk”?
Un om de ştiinţă rus anunţă că a descoperit primele fragmente dintr-un obiect misterios ce a provocat o explozie uriaşă deasupra Siberiei acum mai bine de un secol, eveniment cunoscut sub numele de „Fenomenul Tunguska”.

Fenomenul Tunguska a avut loc în iunie 1908, când o explozie misterioasă, mai puternică decât bomba atomică aruncată peste Hiroshima, a culcat la pământ copacii pe o suprafaţă de 2.000 de kilometri pătraţi, aruncând oamenii la pământ şi distrugând ferestrele caselor.

 

Teoria acceptată de cercetători este că explozia a fost provocată de un asteroid sau o cometă care s-a descompuns atunci când a pătruns în atmosfera Pământului.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Daca a fost vreo experienta „ciudata” a rusilor in imensa lor Siberie?
    Apropos, mai stie cineva daca mai sunt „lagare” acolo?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.