Urs la mall, vulpe la …Teatru! Ce urmeză?

Urs la mall, vulpe la …Teatru! Ce urmeză?

0 61

Un urs a băgat în sperieți mai mulți muncitori și șoferi în zona mall-ului din Tractorul. Animalul a fost detectat inițial pe strada Turnului, după care a ajuns în zona blocurilor în construcție, unde a fost filmat de oamenii de pe șantier

Un urs a băgat în sperieți mai mulți muncitori și șoferi în zona mall-ului din Tractorul. Animalul a fost detectat inițial pe strada Turnului, după care a ajuns în zona blocurilor în construcție, unde a fost filmat de oamenii de pe șantier. Alertați prin 112, jandarmii au luat urma ursului, care a ajuns în final într-un lan de porumb din zona Lempes, lângă Sânpetru.
Ursul a fost observat ieri, în jurul prânzului, în cartierul Tractorul. Imediat a fost transmis un mesaj Ro-Alert. De pe strada Turnului, ursul a fugit, speriat, spre şantierul din cartierul Tractorul, unde mai mulţi muncitori l-au şi filmat.
Imediat după primirea mesajului Ro-Alert, echipaje de jandarmi au pornit în căutarea ursului, care ajunsese într-un lan de porumb din zona centurii ocolitoare a Braşovului Mai apoi, a fost zărit spre Dealul Lempeş.

Tot ce pot face jandarmii este să gonească animalul cu sirenele maşinilor de intervenție, spune Cristinel Roşu, purtător de cuvânt IJJ Braşov.
Jandarmii reamintesc braşovenilor că, atunci când văd ursul, să sune imediat la 112. Nu a fost singurul animal sălbatic care s-a plimbat ieri pe străzile Brașovului.

Un trecător a surprins în zona Teatrului o vulpe care se deplasa pe trotuar. Luna trecută, o altă vulpe fusese filmată în curtea Facultăţii de Silvicultură, plimbându-se liniştită pe ninsoare. Animalul a zburdat prin zăpadă după care și-a pierdut urma printre casele din Schei.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.