Vacanţă 3D la Muzeul Casa Mureşenilor

Vacanţă 3D la Muzeul Casa Mureşenilor

0 103

Şi-au creat propriile nume în 3 D. Aproximativ 30 de elevi au învăţat istoria imprimării 3 D şi au avut şansa să exerseze diferite imprimări cu un stilou special cu ajutorul căruia se pot crea obiecte tridimensionale

Şi-au creat propriile nume în 3 D. Aproximativ 30 de elevi au învăţat istoria imprimării 3 D şi au avut şansa să exerseze diferite imprimări cu un stilou special cu ajutorul căruia se pot crea obiecte tridimensionale. Atelierul condus de Alexandru Dobre a fost primul din cele programate în această săptămână la Muzeul Casa Mureşenilor în cadrul programului „Vacanţa artelor la muzeu”.

Copiii s-au adunat curioşi la masa la care se predau primele lecţii de imprimare 3 D. Curioşi şi dornici să prindă repede secretele obiectelor perfecte în 3 D, elevii au ascultat atenţi sfaturile date de profesorului de curs.
S-au declarat încântaţi de obiectele create de ei chiar dacă la prima lecţie s-au rezumat doar la a-şi crea propriile nume în 3D.

Instructorul Alexandru Dobre consideră că cei mici au o imaginaţie foarte bogată iar cursul îi ajută să-şi transforme ideile în realitate cu ajutorul imprimantei 3D.

Programul Vacanta Artelor la Muzeu continuă astăzi cu un curs despre cum se realizează o expoziţie muzeală , schimburi de jucării şi un târg al plăcintelor iar miercuri copiii sunt invitaţi să descopere o comoară cu ajutorul doamnei Ioana Duică.

Vifor Rotar

COMENTARII