Vaccinul antigripal rămâne antidotul cel mai eficient la gripă

Vaccinul antigripal rămâne antidotul cel mai eficient la gripă

1 106

126 de gripe, 855 de viroze şi 299 de pneumonii la Braşov în prima săptămână din 2019. Potrivit medicilor specialişti, gripa este mult mai periculoasă pentru că afectează întreg organismul

126 de gripe, 855 de viroze şi 299 de pneumonii la Braşov în prima săptămână din 2019. Potrivit medicilor specialişti, gripa este mult mai periculoasă pentru că afectează întreg organismul.

Cel mai important sfat în această perioadă pentru vârstnici şi copii – categoriile cele mai vulnerabile – ar fi să evite zonele aglomerate.
În prima săptămână a anului, medicii braşoveni au diagnosticat peste 1300 de persoane cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, pneumonii şi gripă.

Ultima afecțiune are și cele mai devastatoare efecte, spune dr. Codruţa Nemet – medic specialist Boli infecţioase.

Medicii îi sfătuiesc pe pacienţi să se vaccineze antigripal chiar şi în acestă perioadă. La nivel naţional s-au înregistrat deja 5 decese din cauza gripei. Ultima victimă a fost înregistrată miercuri – este vorba de un bărbat din judeţul Mureş, în cazul căruia a fost confirmat virusul gripal tip A.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Vaccinurile sant produse cu virusi in stare latenta in loc de virusi morti

    Vaccinul antigripal poate fi ucigator fiindca, in loc de virusi morti, contine virusi in stare latenta ca sa fie mai eficienti dupa spusele producatorilor. Un prieten din California a facut vaccinul antigripal in timp ce sotia a refuzat.
    Sotia a avut o gripa fara probleme dar sotul (care s-a vacina) a fost foarte aproape de moarte si fost tratat cu cele mai puternice antibiotice timp de 3 saptamani.
    JIDANII Sobolani din familiiele Rothschild , Bill Gates, Rockefeller, Soros si ceilalti JIDANI Schizofrenici vor sa ucida oamenii saraci prin VACCINARE fiindca s-au inmultit foarte mult si peste 30-40 de ani cand robotii vor inlocui munca lot, vor fi miliarde de someri al caror ajutor social va vi platit prin taxarea BORFASILOR.
    Nu Uitati! Curistul Vifor Rotar nu este medic.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.