Victor Ponta pentru noi / Nu e Qe Ghevara doi…

Victor Ponta pentru noi / Nu e Qe Ghevara doi…

1 102
Nici nu putea sa-si gaseasca un dusman mai mare PSD-ul (tocmai partidul care l-a facut „om” pe fostul premier al României,) daca aseara ,la Antena 3 Victor Ponta .cu gura stramba de ciuda , nu era cat pe ce  sa-si inghita unghia din Gat!!  Aseara  si-a dat seama ca a pierdut definitiv Partidul Marelui Titulescu si doar Adrian Nastase mai stie de ce l-a „alintat” cu aparent „mamgaierea politica” de Micul Titulescu.
Dar daca dl. Nastase a vrut chiar sa ne spuna ca „respectivul”  nu va fi decat un „mititel” titulescu,ncare a ajuns la putere, prin sforarii laturalnice? Acum se stie: l-a „mancat” pe Geoana inca din postura de sef al campaniei sale electorale. Acum o face cu dragnea „fratele” sau de cruce …pe care l-a anuntat ca isi da demisia …pe facebook` ceea ce, foarte pe bune, este o ticalosie pe fatza ! 

Pe el ca persoana fizica, il durea-n cur de mesajul  lui „Livache” la congresul tinerilor social-democrați, dar  Il manca doar invidia ca EL se vedea acolo …ca mai fusese la acel pupitru!! De aceea a dorit Victor sa-si goleasca veninul din glanda ,ca sa transmita toata ura de care e in stare într-o postare pe pagina personală de Facebook, a lansat un atac extrem de dur la adresa liderilor PSD.Fostul premier spunea, de exemplu, că i s-a părut neinspirată inclusiv melodia aleasă in deschidere (!!) și dă ca exemplu momentul înfințării TSD, la care a participat …ca prim sef în anul 2002.
„Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la “Primavara Social Democrata” melodia noastra a fost “Exercitiu” a lui Valeriu Sterian. ( pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe la PD, la PSD ??)!
Azi se vorbeste de “Pirati” cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii “Cartelului”! Nu chiar ce ne gandeam noi atunci… 
Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman – deocamdata?”a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.(ddr)

COMENTARII

  1. Acest TRADATOR AL ROMANIEI, veninos si fara scrupule care i-a supt mititelul lui BASESCU zis BASINA trebuie exclus definitiv din viata politica a tarii fiindca daca nu o faceti o sa-l linga pe DOMNUL MERKEL AL GERMANIE care este un PURTATOR ILEGAL de PIZDA