Vineri a fost ziua TIR-urilor răsturnate în Braşov şi împrejurimi

Vineri a fost ziua TIR-urilor răsturnate în Braşov şi împrejurimi

0 86

Incidentele au început în noaptea de joi spre vineri, când un TIR care transporta suc s-a răsturnat între Cheia și Babarunca

Incidentele au început în noaptea de joi spre vineri, când un TIR care transporta suc s-a răsturnat între Cheia și Babarunca. Şoferul era conștient în momentul sosirii echipajelor de intervenție, care au asigurat măsurile de siguranță cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă. Cam la aceeaşi oră, un alt TIR care transporta țigări s-a răsturnat pe Centură Brașovului.
În urma acestui accident, o persoană a fost rănită, astfel că la fața locului au intervenit un echipaj SMURD. În cursul dimineţii de vineri, traficul pe Ocolitoare a fost restricţionat pe durata manevrelor de ridicare a autotrenului, efectuate cu ajutorul unei macarale.
Traficul a fost oprit ieri dimineaţă pe ambele sensuri de mers şi pe DN73, în Bran, din cauza unei remorci încărcate cu lemne care s-a răsturnat şi a fisurat o conductă de gaze. Incidentul nu s-a soldat cu victime.
La fața locului s-au deplasat, pentru a asigura măsurile de siguranță, o autospecială cu apă și spumă de la ISU Brașov – punctul de lucru Moieciu – și una de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bran.
De asemenea, a fost solicitată şi intervenția angajaților Distrigaz, care au sistat furnizarea de gaz până au remediat avaria.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.