Voie bună și arome de toamnă la Zilele Recoltei Prejmer

Voie bună și arome de toamnă la Zilele Recoltei Prejmer

0 103

Reluată în 2016 după câțiva ani de pauză, Zilele Recoltei oferă organizatorilor si comunității prejmerene ocazia de a acorda produselor tradiționale locale, fabricate în Prejmer și zonele învecinate, valoarea pe care o merită

Gospodarii şi micii producători din Prejmer şi-au adus spre degustare şi vânzare cele mai bune produse ale acestui la Zilele Recoltei. Pastramă, cârnăciori afumaţi, brânzeturi făcute după reţete păstrate cu sfinţenie din moşi strămoşi dar şi fructe şi legume de tot felul stropite cu must aprig de toamnă, toate au fost expuse în acest week-end la Prejmer.
Reluată în 2016 după câțiva ani de pauză, Zilele Recoltei oferă organizatorilor si comunității prejmerene ocazia de a acorda produselor tradiționale locale, fabricate în Prejmer și zonele învecinate, valoarea pe care o merită.
La sărbătoarea locală au participat și elevii și cadrele didactice de la Colegiul „Țara Bârsei” din Prejmer, la 55de ani de la înființare.
Cu acest prilej au făcut plăcinte și zacuscă pe care au vândut-o pentru a strânge bani pentru școală. În plus au amenajat și o căruță în ton cu sărbătoarea locală.
Turiștii și locuitorii Prejmerului au petrecut cu muzică și voie buna până seara, pe acordurile invitaților Ionuț Fulea și Mariana Deac.

Vifor Rotar

 

COMENTARII