Votați pe oricine, numai pe Johannis NU! NU! NU!

Votați pe oricine, numai pe Johannis NU! NU! NU!

1 77

Afară cu impostorul! Votați orice alt candidat, dar numai pe infractorul Johanis să nu-l votați!

În numele meu, dar și în numele majorității colegilor din Asociația Foștilor Parlamentari, persoane bine informate asupra realităților din România de azi, sfătuim onor electoratul român să-și drămuiască bine votul pe care îl vor depune duminică în cabina de vot!
Dorim să-i convingem pe frații noștri compatrioți să se ferească de un singur candidat care nu merită nici măcar un singur vot din partea noastră: Johanis, actualul președinte, care, un mandat întreg de 5 ani, nu a făcut decât să sfideze legile țării.
Un om plin de păcate și lipsit de vreo calitate care să-l recomande pentru o funcție publică!

O persoană care a încălcat legea penală de mai multe ori, dar organele de justiție l-au făcut scăpat de fiecare dată, bucurându-se de o protecție suspectă din partea serviciilor secrete. Cu siguranță că face jocul unor interese străine, care nu sunt nicicum interesate în propășirea României.
Nu intru în detalii, presa și internetul v-au informat destul despre hibele individului. Mai presus de orice este un impostor, un incompetent, care 5 ani de zile nu a făcut nimic pentru buna guvernare a Țării! Dimpotrivă, a sabotat întruna guvernul instalat legitim la guvernarea Țării.
I-a acuzat mereu pe guvernanți că sunt „penali”, tocmai el, care a încălcat legile prin cele 20 de înfieri de copii pe care le-a mijlocit fără nicio grijă pentru soarta copiilor înfiați! E posibil să se facă vinovat de complicitate la comerțul criminal cu organe umane! După părerea mea este complice la crima săvârșită la Colectiv, căci a fost o crimă premeditată, iar nu un accident nefericit!
S-a dovedit în justiție că a falsficat acte pe baza cărora a devenit proprietar în fals al unor imobile! Justiția nu și-a făcut până la capăt datoria și de ani de zile îl tolerează pe penalul Johanis în libertate, ba chiar îi permite să dispună de soarta noastră, a Țării?

Până când?, oameni buni?! Până când?!
Duminică, când veți ajunge în cabina de vot, aveți posibilitatea să înfăptuiți actul de justiție care se impune: Afară cu impostorul! Votați orice alt candidat, dar numai pe infractorul Johanis să nu-l votați!
Îi rog pe cei care mă cunosc și mă prețuiesc cât de cât să ia în serios sfatul meu, rugămintea mea: nici un vot pentru candidatul nedemn Johanis!
Doamne, ajută-ne să scăpăm de rușinea încuibată la Cotroceni!

ION COJA
Președintele Asociației Foștilor Parlamentari din România

COMENTARII

  1. MUIE NAZISTULUI! - ROMANIA NORMALA fara NAZIST daca vreti ca acesta tara superba sa va apartina voua si copiilor vostri

    Trezitiva romani si nu-l votati pe NAZISTUL imbecil care are si cetatenie germana si estye agent al NEONAZISTILOR condusi de JIDANCA SCHIZOFRENICA numita merkel.
    Daca nu-i dati MUIE nazistulului o sa va cresteti copii cu MUIA pe care v=o da el si merkel.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.