Vremea frumoasă i-a scos pe braşoveni din case de Paşti

Vremea frumoasă i-a scos pe braşoveni din case de Paşti

0 77

Temperaturile ridicate înregistrate în aceste zile le-au deschis oamenilor apetitul pentru grătare sau pentru drumeţii printre copaci în timp ce alţii au lenevit la piscine

Temperaturile ridicate înregistrate în aceste zile le-au deschis oamenilor apetitul pentru grătare sau pentru drumeţii printre copaci în timp ce alţii au lenevit la piscine.
În zonele special amenajate pentru picnic din Braşov, cu greu s-a găsit un loc unde să nu sfârâie grătarele. Cu prietenii şi cu familia mulţi au vrut preferat să ciocnească un ou roşu în natura. Pe grătar, alături de ciozvârte de miel au fost înghesuiţi mici, ceafa de porc sau copănele de pui.
Vremea frumoasă i-a adus pe braşoveni şi în parcuri. Mulţi au preferat aventurile la înălţime, printre copaci, aşa cum s-a întâmplat la Aventura Park din Noua. Cei care nu au mai încercat astfel de experienţe au avut nevoie de câteva sfaturi pentru a evita incidentele neplăcute.
După ce au parcurs traseele mai uşoare, cei mai curajoşi au trecut la proba cu cea mai multă adrenalină: tirolienele de peste lacul Noua.
Alţi braşoveni şi foarte mulţi turişti au preferat însă mişcarea la piscină. Pentru a face faţă numărului mare de vizitatori programul de funcţionare a piscinelor din oraş a fost extins.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.