Ziua Z la DIICOT! La Braşov mascaţii au „vizitat” Cartierul Noua

Ziua Z la DIICOT! La Braşov mascaţii au „vizitat” Cartierul Noua

0 117

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au efectuat ieri sute de percheziţii în 28 de judeţe. La Braşov, mascaţii au descins la adresa unui suspect de falsificări de acte din cartierul Noua

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au efectuat ieri sute de percheziţii în 28 de judeţe.

La Braşov, mascaţii au descins la adresa unui suspect de falsificări de acte din cartierul Noua, de unde au ridicat în vederea cercetărilor mai multe probe.

Acţiunile concertate ale procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sunt rezultatul activităţilor investigative derulate în 20 de cauze penale instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală.

Acestea vizează destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată care intră în competenţa direcţiei.

Este vorba de trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infracţiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal şi tentativă de omor.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.