Crima de la Viseul de Jos! Băsescu știa: trăim intr-un stat...

Crima de la Viseul de Jos! Băsescu știa: trăim intr-un stat mafiot !!

0 384

Moartea șefului de post de la Vișeu de Jos, agentul Gheorghe Nistor, ridică foarte multe semne de întrebare. Anchetatorii sunt îngroziți de faptul că la fața locului nu au găsit amprente și sunt siguri că cei care au comis crima au folosit mănuși. „Au fost cel puțin doi criminali. În plus, au acționat profesionist și cu sânge rece”, susțin surse judiciare.
În iulie 2016, alti patru colegi de-ai săi din zona montana au fost linșați de hoții de lemne !!
Primele date indică o ipoteză cel puțin terifiantă și anume că șeful de post din Vișeul de Jos, găsit mort miercuri seara chiar la locul de muncă, ar fi fost ucis la comandă pentru a nu dezvălui niște lucruri legate de mafia lemnului !! În acest dosar s-a cerut și sprijinul SRI pentru identificarea unor persoane care l-au contactat telefonic pe șeful de post Gheorghe Nistor.

Conform cutumelor (caci legile anticrima or fi secrete!) ei bine si SRI ar trebui să furnizeze operativ nu numai date legate de locul de unde au fost făcute anumite apeluri și  de către cine. Caci SRI nu inseamna doar sa stai cu castile pe urechi, ci ci activitate concreta de informaii, chiar si la fata locului, cand este vorba de decapitatea muntilor de podoaba lor, codrii Romaniei ! Oare dispariția padurilor țarii, jaful sistematic comis prin filiere  unor autentice mafii specializate, ce submineaza securitatea economica a Patriei, ba chiar existenta identitatii nationale?!  PADURE TAIATA RAS

Crimă cu multe semne de întrebare; Despre șeful de post din Vișeu de Jos nu s-a mai știut nimic de marți, de la ora 11. Atunci a fost ultima dată când a comunicat cu un superior. Apoi nu a mai răspuns la telefon, fapt ce i-a determinat pe șefii lui să intre în alerta, asta și pentru că mai mulți săteni au reclamat că „Nistor ar fi făcut infarct”. Un alt polițist, mutat temporar, a fost trimis urgent la postul de poliție și, gasind-o blocata, a spart ușa. Acolo „l-a văzut pe Nistor aplecat peste masă”, spune anchetatorul. După ce au comis crima, făptașii l-au îmbrăcat cu hanoracul de la uniforma de poliție, pentru a nu se vedea urmele de sânge și l-au așezat pe scaunul, cu capul pe masă. „Prima dată l-au lovit cu cuțitul în abdomen, deci de aproape. Apoi, a doua lovitură a vizat zona costală. Acolo credem că a fost o mică luptă. Pe cadavru se mai vede și o a treia urmă de cuțit”. La plecare, criminalii au furat pistolul cu cele două încărcătoare și au luat și cheile cu care au închis ușa. S-a declansat imediat actiuni amanuntite de cautare a criminalilor!
Atât de ocupați sunt oamenii din servicii (și Ministerul de Interne are o strctura specializata), incât, de astfel de lucruri, nu mai au timp?

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.